Salut! M-as bucura enorm daca ai urma sfatul meu:
Acum aproximativ 9 ani imi doream enorm de mult o bicicleta.Fiindca nu prea stiam cum sta treaba am cumparat un DHS chiar nu stiu ce model era sau alte detalii.Imi amintesc doar ca nu a fost foarte scumpa.M-am dat cu ea cam vreo 2 luni cand intr-o zi am avut parte de o surpriza! Pinioanele de pe spate sunt varza asa intr-o secunda fara sa dau intr-o groapa sau sa lovesc bicicleta de ceva.Pur si simplu intreg sistemul de la schimbatorul de pe spate a fost distrus.Toate ok,pana m-am dus la service-ul unde mi-a fost oferita garantia(ceva partener DHS). Acolo era un tip gras care parca arata mai mult a tractorist decat mecanic,dar pana la urma nu aparentele conteaza,ci aptitudinile).II arat la respectivul care e problema cand ce sa crezi? Imi spune ca trebuia sa vin cel tarziu la doua saptamani dupa achizitionarea bicicletei la el la service pentru prima revizia(surprinzator contra cost desi bicicleta era noua si avea si garantie).I-am explicat ca la magazin nu mi-a spus nimeni de acea revizie, iar el imi reproseaza ca nu e treaba lui(timp in care se aseaza pe fotoliu astetand sa plec).Am sunat imediat la DHS la Deva (sau pe unde or avea fabrica), iar la al treilea nr de telefon de pe certificatul de garantie a raspuns o tanti care mi-a zis ca voi fi contactat din nou(imi venea sa rad caci stiam ca nu ma mai suna veci pururi).M-am dus la magazinul de unde am cumparat bicicleta, iar cei de acolo au fost socati sa auda asa ceva, deoarece niciodata nu au mai auzit de revizii contra cost la biciclete noi.Managerul a fost un tip foarte ok si mi-a zis ca eu nu am ce sa mai sun la DHS fiindca sunt doar o persoana fizica si nu contez pentru ei, si ca va contacta el producatorul roman de biciclete in numele firmei iar astfel vor fi obligati sa rezolve problema.Cam intr-o saptamana am fost sunat sa duc bicicleta la acelasi service si ca totul s-a rezolvat.Am lasat-o acolo si peste cateva zile a fost gata, dar surpriza tot nu schimba cum trebuie.Asa zisul mecanic de acolo mi-a zis ca trebuie sa umblu putin cu ea ca sa isi dea drumul :D. Oricum la 6 luni am fost cu ea la revizie ca sa nu comenteze iar ala in caz ca se strica.Aceasta m-a costat 60 de lei.Practic am dat 60 de lei pe doi stropi de ulei pe care i-a picurat pe lant si a invartit 2 secunde o surubelnita la ceva surub. Dupa 1 an si aprox 6 luni a inceput sa scartaie foarte tare, ulterior mi s-a rupt scaunul, si am avut din nou probleme cu schimbatorul.
Ca sa rezum tot ce am scris: NU ITI IROSI BANII PE BICICLETE DHS.MAI BINE MAI STRANGI PUTINI BANI SI ITI IEI O BICICLETA ADEVARATA CHIAR SI DACA E SECOND-HAND!
Uite aici un site foarte bun :http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete-mtb-cross-country
O zi buna si bafta!
Buna Adrian!
Sinceră sa fiu nu văzusem bicicleta pana sa accesez pe google numele ei. Am citit despre ea si mi se pare o bicicleta foarte buna, rezistenta si prețul este accesibil.
O zi frumoasa iti doresc si dacă ai de gând sa iti achiziționezi bicicleta, bravo si mult succes făcând sport cu ea