| Unșpearul132 a întrebat:

Salutare TPU! Pentru cine nu știe, pe 1 iunie a început campionatul european de MINIFOTBAL. ( Pentru cei interesați, toate meciurile Romaniei dor fi difuzate pe Digi Sprot 1). Urmăresc acest sport pentru ca îmi place și pentru ca România este una dintre favoritele câștigătoare ale campionatului european din anul acesta( ma rog adică pentru ca este prezenta Romania) Dar eu as vrea sa ma uit și la celelalte meciuri din campionat și as vrea sa găsesc soluția rapid pentru ca se va termina peste 3-4 zile. Su nu găsesc nimic pe internet și pe YouTube. Ma refer la un livestream în care sa-mi arate meciurileîn timp real cu celelalte națiuni în afara de Romania. Dar efectiv nu găsesc. Și normal ca și celelalte federații de minifotbal din celelalte tari postează videoclipuri cu meciurile sale. Dar sunt dezamăgit ca tot nu găsesc. Ma rog exista unul dar cu bani. Pe un site special unde se redau rezultatele fiecărui meci. Și mici rezumate de 2-3 minute doar cu golurile echipelor. Deci dacă găsește cineva va rog sa ma anunțe cat mai repede.