Un shake cu putine proteine si multe calorii
pentru ce? combini grasimi sanatoase ( unt de arahide ) cu proteine si carbo? wtf?
vrei sa faci burta sau ce?
Dimpotriva, vreau sa dau jos burta. ce shake imi recomanzi in loc de acesta atunci, preparat in casa ma refer?
Ai tu in casa aparate de mii de euro ca sa separi proetina de restul continutului? Orice shake facut ni casa o sa aiba multe grasimi, ca nu ai aparatura neceasra sa SEPARI proteina de grasimi
Tu ai 2 variante :
1. cumperi proteina la cutie
2. mananci normal, o alimentatie bogata in proteine si saraca in acrbohdirati, nu ai nevoie as-ti faci shake-uri, nu te ajuta cu nimic
Alimentatia conteaza 90 %. Eu am folosit activa ani shake-uri dni comert si acum am doar o alimetnatie sanatoasa ( alimentatie sanatoasa NU inseamna fructe si legume, inseamna carne de calitate - pietp de pui, curcan, muschi de vita, etc. -, peste - de preferat oceanic -, oua de tara, branza de tara, legume si fructe crude, grasimi sanatoase - unt de arahide, masline, nuci, alune crude - )
Toate alea zilnic, e bnie sa ai zilnic ceva din fiecare ( un tip de carne, un tip de peste, oua, branza, legume, fructe, grasimi sanatoase ), la cele 4-5 mese ale zilei, consumi altceva.
Alimentatia asta o am deja. dar cateodata pe la amiaza am pofta sa mananc/beau ceva si am vrut sa incerc un shake, asa pe la ore 17-18.
Http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Standard-908g/
DIn ala iti faci un shake foarte bun. Proteina din zer, glutamina pentru refacerea dupa efort, enzime pentru o digestie mai buna
Nnu pre am inteles ce ai vrut sa spui dar iti voi raspunde ce cred ca trebuie.
eu cred ca e foarte bine daca faci acest shake.