Din cauza caloriilor putine nu pot aparea dureri de spate DAR din cauza dezhidratarii pot aparea! Adica daca bei mai putin de 1l de apa pe zi pe timp rece si mai putin de 2l pe timp calduros!
Apa e cea mai importanta pentru a-ti mentine sanatatea, iar daca esti deshidratat, iti mai soliciti si spatele, de exemplu saritul cu coarda, DA pot aparea dureri de spate si nu vor mai trece niciodata! Adica un timp va trece apoi iar va reveni pentru ca ti-ai distrus coloana!
Bun, de perfect acord, dar daca beau apa multa dar tot continui sa nu mananc si sa exersez, va mai exista durerea? sau cel putin va mai fii posibilitatea de a fii cronica, de 4 luni tin o dieta de 700 800 calorii pe zi si de o luna aprox fac si sport, nu de intensitate mare, 10 15 min sarit coarda pe zi, si 100 de abdomene si flotari, in modul asta in 4 luni de zile am slabit mult, de la 112kg la 83.5, si vreau sa ajung la 70, dar nu vreau nici sa ma imbolnavesc
Devreme ce a inceput sa doara nu va trece asa usor indiferent ce ai face! In acest caz doar timpul ajuta sa te vindeci si binenteles sa fi mereu hidratat, adica mereu sa bei apa...
Ca sa ameleorezi durerea vezi ca exista in magazinele online centuri care ajuta foarte mult la durerea de spate, ti-o spun din experienta ca am avut si eu dureri de spate dar din alte cauze... si mai ajuta sa dai si burta jos dar ai grija cat le porti ca te pot arde!
Si inca ceva: ar trebui sa nu mai sari coarda ca la greutatea ta iti distrugi spatele! Fa abdomene, alergari, flotari sau orice numai sa nu-ti solicite spatele direct ca durerea se va agrava atat de mult incat ai putea sa ajungi pe masa de operatie!
anonim_4396 întreabă: