La 15 anisori este bine sa mananci echilibrat, ca nu ai nevoie de cresterea masei musculare excesive, ci de o dezvoltare sanatoasa si armonioaa a corpului, acum avand nevoie de multe vitamine si minerale luate din fructe proaspete, legume si evident carne, ca sa-ti alimentezi hormonii de crestere!
Apreciez faptul ca mi-ati reținut varsta?
Nu ti-am retinut eu varsta, ca raspund la mii de useri pe aici, dar forumul are arhiva si tine minte tot ce spui:
https://www.tpu.ro/utilizator/abshpf/intrebari/
Nu o baga in seama pe violeta. Viața ei e sa de-a răspunsuri inutile și arogante userilor care vor un răspuns util întrebării tale și totodată inteligent.
Poți mânca liniștit carne. Cea mai bună și mai bogată in proteine este carnea de pui (pieptul) după cum probabil bine știi.
Încearcă cum a zis și cineva de aici sa nu depășești 1 kg (ceea ce e mult) încearcă undeva la 500 de grame și de acolo o dai pe vegetale.
Ca de obicei combini cu orez/pireu/fasole pre fiartă etc.
Macrourile mă gândesc că ți le calculezi și încearcă la se atingi.
Nu știu câte kg ai sau înălțime/ani. Dar poți să calculezi macrourile pe google ușor dacă cauți.
Macrouri adică proteine, carbohidrați și grăsimi.
Daca nu mananci mai mult de 1kg de carne, n-ai niciun stres frate.
Din contra, e foarte benefica carnea decat sa mananci mancarea procesata din comert.
Mersi pentru răspuns!