| Evolve21 a întrebat:

Salutare TPU, sunta baiat si sunt putin grasut dar am o problema mare eu de fiecare data cand i-au ceva in plus la greutate se depune pe fund...si am fundul cam mare ce-as putea sa fac sa mai slabesc in zona taliei mentionez ca doar de la brau in jos am probleme...Adica orice as lua in greutate se depune doar pe picioare si fund, e vreo problema medicala? Si daca nu dati-mi niste sfaturi de slabit! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| DanielGeorge a răspuns:

Incearca pe cat posibil sa eviti grasimile nesanatoase si carbohidratii simpli ( carne de porc grasa, painea alba, chipsuri, dulciuri etc.). Mananca carne de pui, legume si fructe, insa fructe nu mai mult de 3 pe ZI! Cel mai bun mod de a slabi este CARDIO (Alergari). Poti alerga prin parc, este un mod de recreere foarte frumos. Dimineata poti alerga, iar seara poti face abdomene, flotari, extensii pentru spate, genuflexiuni si multe alte exercitii. Daca ai putea sa-ti faci si un abonament la sala ar fi chiar si mai bine, iar dimineata sa alergi si seara sa mergi la sala. In legatura cu depunerea grasimilor, la fiecare se depunde in anumite locuri, depinde de fiecare om in parte, nu e nicio problema medicala. SPOR SI BAFTA LA SLABIT!

1 răspuns:
| Daiana23ko a răspuns:

Nu este nicio problema medicala, aceasta este problema celor care sunt grasuti.
Sfaturile mele:Mananca sanatos fara multe dulciuri sucuri si paine( adica salata, bea apa, mananca fructe.
Mananca regulat ( nu manca tot timpul nici fructe nici salata )
Dupa-masa mananci mancare, dimineata mananci ceva usor, (paine pe margarina, cereale, paine cu unt, nutella (doar un varf de lingurita, aceasta ajuta la zaharul in sange care este important)
seara mananca in iaurt, cel mai bine deoarece daca mananci seara mancare, dupa aceea te pui in pat si ea se intinde, asa se pun kilogramele.
Si alt sfat: fa cel putin o ora de miscare in fiecare zi, dar, daca ai un program care nu iti permite, inscrie-te la un sport ( tenis, handbal, footbal, basket etc)
Succes