Am fost pasionată în copilărie, mai exact acum 14-15 ani când se difuzau show-urile RAW și Smack Down pe sport.ro TV (actualmente Pro X).
Îmi aduc aminte că favorita mea era Melina, cea care a reușit să câștige de două ori centura pentru campioana feminină. Îmi mai plăcea Ray Mysterio care era un wrestler interesant datorită faptului că era misterios că nu știam cum arată la față dar și datorită tehnicilor de luptă în ring.
Îmi amintesc că RAW se difuza Vineri seară, la ora 22:00 sau 21:00, iar Smack Down Sămbătă seara la ora 22:00, asta știu sigur.
Preferați mei erau Melina și Ray Mysterio.
Chiar îmi aduc aminte că aveam un prof de mate care semăna la conformație și buze cu Ray Mysterio și îl poreclisem așa.
Ma bucur sa aud ca mai sunt pasionați, personal mi-aș dori sa fac și în România o comunitate a celor ce le place wrestling-ul și îl urmăresc, chiar dacă ar fi pentru început în mediul online, gen un grup pe Facebook al celor care le place, urmăresc etc
Si eu sunt pasionat de wrestling inca din copilarie. imi placea mult John Cena, acum preferatul meu e Kane de cand purta primele masti (1997-2003). Acum a fost introdus in Hall of Fame, chiar Undertaker a facut anuntul si sunt chiar bucuros, merita din plin. Acum el e part-timer pentru ca e primar, posibil sa-l mai vedem de cateva ori si se va retrage definitiv. Era mea preferata o sa ramana Attitude Era, pentru ca nu se punea atat de mult accentul pe cenzura ca in PG Era.