Multi romani sunt messisti obsedati, multi dintre ei se uita ocazional la fotbal si cunosc doar un jucator, doi, nu le au cu astea.
Eu unul voiam sa ia Franta, am tinut cu ei. Argentina a castigat cel mai corupt campionat mondial din istorie organizat intr-o tara criminala, corupta si vai steaua ei, nici nu trebuia sa primeasca acceptul pentru organizare, au fost foarte multe probleme organizatorice din partea camilelor qatareze, dar FIFA e foarte corupta...a primit bani grei.
Tot turneul au tras arbitrii cu Argentina, mi se pare ca doar intr-un meci nu au primit penalty, in rest au fluierat totul pentru ei, s-a vazut de la o posta ca ei trebuie sa castige pentru Le0nel, eu unul am ramas scarbit de mondialul asta, au furat si in finala.
Degeaba suntem cu ei în mUE dacă echipă de africani. Argentienii au fost de un miliard de ori mai europeni decât echipa Franței
Pai si ce legautra are ca aia sunt de origine aafricana?
Sunt parte din cultura franceza.
Sa referit ca romani sunt rasiști, au ceva cu negri
Lmfao. "Parte din cultura franceza". Deci cultura nu înseamnă nimic cu alte cuvinte. O populatie poate sa plece si alta sa vină si "cultura" sa fie aceeasi? Fix pix
boing_5323 întreabă: