| AndreyAndrey91 a întrebat:

Salutare tuturor, eu sunt in perioada de definire, alimentatia o am corecta din punctul de vedere al unor nutritionisti. Eu am o singura o problema. In loc de alergat as vrea sa sar coarda din anumite motive. Cei cunoscatori imi puteti spune si mie cam cat timp sa fac pe fiecare zi si cate serii si cate repetari la o serie. Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Daca ai o alimentatie sanatoasa, cam rice exercitiu fizic e bine venit si te ajuta.
Dar, daca nu stiai, saritul cu coarda, sau orice alt sport in care sari foarte mult, iti taseaza coloana. Eu am probleme cu coloana, si primul lucru care mi l-a zis doctorul a fost sa ma feresc de sariturile dese. Poti sa sari coarda.
Incearca si cauta pe internet cat sar cei care fac box sau asa. Dar, cel mai bine ar fi sa faci exercitii complete, care sa iti puna in miscare tot corpul. Cauta pe internet, vei gasi de asemenea, o multitudine de exercitii, care-ti vor placea. Bafta

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Ca baiat sari 4 minute stai 1 minut timp de 50 de minute dimineata zilnic fi atent te scoli cu 2 ore inainte de sport pentru ca spatele sa fie ok