| Vlad0597 a întrebat:

Salutare tuturor! I) Asi dori sa imi puteti da o serie de exercitii pe care asi putea sa le fac singur acasa : 1) Pentru piept
2) Pentru gamba
3) Pentru muschiul biceps femural ( cred ca asa se numeste ce este deasupra gambei! imi cer scuze daca gresesc )
4) Pentru triceps(mai putin flotari de triceps fiindca nu pot sa fac aproape niciuna)

Vreau sa va spun ca sunt cam slab si ca nu sunt in stare sa fac exercitii de genu ( puneti un sac cu nisip in spate si fa 10 ture in jurul casei ) cum mi-au sugerat altii asa ca asi dori sa rpimesc de la voi niste exercitii accesibile prin care incet incet voi putea trece si la exercitii mai greu de practicat. Si daca se poate asi dori sa imi mai dati si un termen ( de exemplu : 2 saptamini faci flotari nu stiu de care si dupa ce ti-ai dezvoltat bine nu stiu ce muschi 3 saptamani vei face flotari cu greutati in spate ).

Multumesc!

Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Gamba - ridicari pe varfuri
Biceps femural - din pozitia drepti indoi putin picioarele te aleci in fata apoi revii, genoflexiuni, fandari
Triceps- Flotari paralele

| iefsul a răspuns:

Pentru piept flotari sau flotari cu palmile asezate pe 2 scaune adica faci imbinari daca ma intelegi, pentru gambe stai cu picioarele pe o caramida faci ridicari pe varfuri si revenire cu o jumatate de talpa o sprijini pe caramida cealalta (calcaiul )este in aer sper ca ma intelegi.si pentru restul genuflexiuni