Pai mananca ce iti dau ai tai, cu masura, si uneri mai fa-ti tu niste ovaz cu fructe de padure, o omleta cu legume. Super ieftin. Nu ai nevoie de orez, pui si brocoli la fiecare masa pentru muschi. Eu m-am descurcat super bine cu mancarea obisnuita.
Mersi mult de tot
Apreciez
Salut
Si eu cand eram minor credeam ca nu am cum sa ajung sa arat bine fara sa iau prafuri si pastile. Dar stai linisit ca nu ii chiar asa.
Cred ca mancare ca iti dau ai tai ii suficient, nu cred ca mananci doar cartofi prajiti.
Daca mananci, mazare, fasole, orez, cartofi piure/copti, linte cu carne de pui, porc, iepure, oua, branza, lapte - ii indeajunst sa iti iei aportul pe macronutrienti.
''Si eu cand eram minor credeam ca nu am cum sa ajung sa arat bine fara sa iau prafuri si pastile. Dar stai linisit ca nu ii chiar asa.'' Sunt destul de sigur ca omul s-a referit strict la dieta (mancare) nu proteine la borcan de plastic.
Stiam ca s-a referit la dieta, dar am zis in ideea in care gandeam si eu la fel, el crede ca fara o dieta populara nu are cum sa creasca, iar eu credeam ca fara sa iei prafuri nu ai cum sa cresti.