Ok, sa stii cateva lucruri :
1. muschii si forta se dezvolta in zilele de pauza. de-aia multi fac 2-3 antrenamente / saptaman
2. flotari si abdomene -> pierzi vremea cu ele
3. https://www.youtube.com/watch?v=JgIDgi-g2Sk
Acolo e o mica rutina folosita de mine.
Izometrie = contractie fara miscare, gen faci o tractiune ( cu incheietura indoita evident ) si te opresti la 90 de grade sus si ramai cat poti.
Sau mai poti face tractiuni in prosop ( cu izometrie cand ajungi sus, te opresti si ramai 10-15 secunde. poti mai mult, maresti greutatea ).
Si fa-ti si o alimentatie speciala, bazata pe PROTEINE si carbohidrati, fara asta nu faci nimic.
p.s. : cel mai si cel mai bun antrenament ramane tot skandenbergul efectiv ( dar antrenament cu oameni, NU meciuri ), du-te la un club de skandenberg.
Eu acum sunt la clubul "lupii dacici", unde vin Instalatorul, Valahu, etc.
1. antrenamentul tau n-are nicio legatura cu skandenbergul, nici macar nu faci izometrie!
2. ce tehnica ai? top-roll, hook, side-pressure, push?
Ti-am dat funda deja, pentru ca esti singurul care m-a ajutat cat de cat ...
1.Cea mai apropiata sala de skandenberg, e in orasul alaturat, la 50km...deci nici-o s ansa
2.Am incercat sa stau agatat de bara, la 90 de grade, dar pot maxim 10 secunde...e suficient? si cat de des s a fac asta...
3.Alimentatia...pai mananc si eu ce se gateste o ciorba, alea laea, cu carne prajita/la gratar.Ce anume ar trebui mai concret?
4.De la flotari, spun multi ca faci si incheietura si antebrat si biceps, acum nu stiu...iar abdomenele...le fac ca-mi place sa
am si eu cat de cat patratele
Legat de 4 : aia care zic asta sunt COMPLET IDIOTI.
Bicepsul nici macar nu participa la flotari. Cum naiba faci incheietura la flotari, cand incheietura e fixa?
Ti-am aratat cateva exercitii de skandenberg facute de mine, concret.
Legat de 3 : fripturi ( mai multe pe zi ), oua, branza, peste combinate cu orez/cartofi/mazare/linte
La 2 : ai stat cu incheietura indoita? sa faci si asta.
Ok, sa stii cateva lucruri :
1. muschii si forta se dezvolta in zilele de pauza. de-aia multi fac 2-3 antrenamente / saptaman
2. flotari si abdomene -> pierzi vremea cu ele
3. https://www.youtube.com/watch?v=JgIDgi-g2Sk
Acolo e o mica rutina folosita de mine.
Izometrie = contractie fara miscare, gen faci o tractiune ( cu incheietura indoita evident ) si te opresti la 90 de grade sus si ramai cat poti.
Sau mai poti face tractiuni in prosop ( cu izometrie cand ajungi sus, te opresti si ramai 10-15 secunde. poti mai mult, maresti greutatea ).
Si fa-ti si o alimentatie speciala, bazata pe PROTEINE si carbohidrati, fara asta nu faci nimic.
p.s. : cel mai si cel mai bun antrenament ramane tot skandenbergul efectiv ( dar antrenament cu oameni, NU meciuri ), du-te la un club de skandenberg.
Eu acum sunt la clubul "lupii dacici", unde vin Instalatorul, Valahu, etc.
Apropo, vii la nationale?
24-26 aprilie, Bucuresti sau Brasov ( nu s-a stabilit locatia inca )
Luni fa diferite tipuri de flotari; marti abdomene si antebrat; miercuri faci tractiuni; joi pauza(sa nu faci doua antrenamente intr-o zi), dupa 3 zile de exercitii faci o zi pauza asa cum ti-am dat eu exemplu..........inainte de culcare sa nu faci exercitii! si dupa ce mananci trebuie sa astepti min. o ora
Alt copil mic care isi da cu parerea.
ItachiUchiha întreabă: