Sper ca mergi la sala, nu'i asa? daca da...atunci uite un program pe 3 zile pentru incepatori:
Luni: Piept+triceps+biceps
Miercuri: picioare+abdomen+lombari
Vineri: Spate+Umeri
ps. scoate cardio, n-are ce cauta in perioada de pus masa musculara. si ai grija cu Alimentatia, 4-5 mese pe zi, poate chiar 6
Cardio arde totul ca masina cand arde benzina, arde si muschi dar arde si grasimea de aia e important sa faci dimineata cardio alergare 30, 40 de minute iar dupa masa culturism sasi refaci muschi,cu cat ai mai multi arzi mai multe calori, eu recomand orice tip de sport numai lenea nu mers pe jos, alergat, flotari, geneoflexiuni, orice sau un program home work Insanity Deluxe Edition, nu uita de sala si de muschi
Un program foarte...prost.
luni:brate+umeri
marti:brate+umeri. cum ma sa faci doua zile la rand aceeasi grupa!? pai muschii astia cand se mai refac si ei, saracii?
si stai ca n-am inteles, de ce bagi cardio? pai vrei sa pui masa musculara sau sa definesti?
Ce program recomanzi? ...si cardio fac doar sa alerg 30 de minute ..nu e bine, ca stiu ca e bine sa alergi zilnic.
si daca sa pui masa musculara inseamna sa faci muschi, aia vreau sa fac!
Da fac sala...de 1,2 sapt fac sala de forta, ca 4 luni am facut fitness pentru slabit, si daca imi poti spune te rog care sunt lombari? si nu pot face mai mult de 3-4 zile efort, pentru ca stiu daca ai sistemul de refacere bun ..rezisti.ce zici
Muschii lombari:
http://2.bp.blogspot.com/......turism.jpg
muschii cresc in zilele de pauza, atunci cand nu te antrenezi.
deci nu are rost sa faci de mai multe ori pe saptamana.
Eu stiam ca atunci cand bagi piept iti intra si triceps-ul nu mai bine baga
luni:piept+biceps
miercuri:picioare+umeri+trapez
vineri:spate+triceps
Acesta e programul meu + abdomen la fiecare sedinta
Ca o completare, multi baga piept-triceps TOCMAI pentru ca la piept lucreaza si tricepsul si cand ii vine randul, il lucreaza obosit si e un soc nou pentru muschi.
mai documenteaza-te despre "preobosire", sa vezi ca e foarte eficienta. obtii rezultate bune lucrand cu greutati mai mici, dar febra te rupe si muschiul creste
Ca am sa ma informez stiu cate ceva despre preobosire dar prea putin pentru ca nu o folosesc dar pe viitor poate o sa incerc
In sportul asta trebuie sa incerci mereu lucruri noi
Sper ca mergi la sala, nu'i asa? daca da...atunci uite un program pe 3 zile pentru incepatori:
Luni: Piept+triceps+biceps
Miercuri: picioare+abdomen+lombari
Vineri: Spate+Umeri
ps. scoate cardio, n-are ce cauta in perioada de pus masa musculara. si ai grija cu Alimentatia, 4-5 mese pe zi, poate chiar 6
Trebuie sa faci ce ai zis tu mai sus undeva la 3 luni si dupa ia o pauza mai lunga undeva la 1-2 saptamani si dupa ii dai bice iar, si incearca sa ai un sistem nutritional destul de echilibrat, mananca multa carne de pui sau curcan si bea mult lapte.
Alecsandrucf pauzele lungi nu sunt recomandate. Cel mult 2-3 zile
Bai nu stiu, eu mi-am dar parerea, de asta suntem aici ca sa ajutam si sa fim ajutati, tu acum faci ce crezi. Sper ca te-am ajutat. Multa bafta!