Eu am fost cu un prieten care facea de 3 ani si mi-a aratat el + m-am documentat (eram abonat la 2 reviste, in total in primii 2 ani cred ca am citit peste 200, le am si acum, din 2005-2006).
Este si un instructor la sala, te duci la el si ii spui ca e prima ta zi, sa te ajute cu un program de baza + sa-ti arate exercitiile cele mai importante.
Salut! Si eu merg la sala de una singura, sunt foarte extrovertită însă, și-n cauza nesiguranței am avut ceva temeri.
In momentul in care intri pe usa, adu-ti aminte motivul pentru care esti acolo, si imaginează-ti rezultatul, stabileste-ti un targhet real, apoi lucrează pentru asta ( legea atracției). Repeta-ti in gând ca poti si ca vei reuși. Succes!
Salut.
1. Niciodată sa nu te antrenezi fără să îți faci încălzirea, cum faceai/faci la orele de sport.
2. Va dura până vei invata cum sa execuți un exercițiu corect, vei avea nevoie de o aplicatie pe telefon acea aplicatie conține videoclipuri cu fiecare execuție.
3. Nu te apuca sa ridic greutăți mari, foloseste o greutate care iti permite sa execuți 12 repetari corecte fără balans fără tras de exemplu faci flexie la biceps cu gantera, niciodată sa nu ridici cotul prea sus brațul al ti pe lângă corp, cotul trebuie tinut fix,
4. Trebuie să ai grijă la nutritie dacă vrei sa obti rezultate bune.
5.La început ai putea sa faci exercitii full body pentru 2 săptămâni după acea poti trece pe grupe musculare, evita aparatele ca începător nu ai nevoie de ele doar greutăți libere.
6. Dacă vrei să afli mai multe scrie-mi în privat.
Ps full body înseamnă să faci exercitii, Împins la piept, Îndreptări si Genuflexiuni cu bara în spate.
https://youtu.be/irJlgSoZxz8