Ce e important cand iti cumperi racheta e sa nu fie prea grea pentru tine, sa poti juca cu ea fara sa-ti oboseasca mana,ca pana la urma nu sunt mari diferentele intre rachetele de incepatori si cele mai avansate, specializate pe anumite tipuri de joc.
Eu am "jucat" un an cu o fosila foarte grea (pana si antrenorul avea o racheta mai usoara) si n-a fost ok.
Despre racordaj cel mai bine ar fi sa intrebi staff-ul magazinului.
Atunci poate te ajuta si asta sa te ghidezi:
http://www.rachetetenis.ro/articole/Cum_se_alege_racheta_potrivita%3F/4/
Daca racheta din magazin chiar e la fel cu cea de pe site atunci e bine, dar daca nici angajatii nu-ti pot da detalii... Eventual verifica daca are ea informatii suplimentare si compara-le cu tabelurile din link.
Pai nu iti trebuie cine stie ce racheta.Tre sa fii tu bun si dupa pui pe locu 2 racheta.Succes la tenis.
Eu cred ca trebuie sa te consulti ccu un specialest care are ani jucati in tenis si el te va ajuta
Salut! Aceasta racheta este destul de buna pentru incepatori. Si daca vei incepe sa joci cu ea imediat dupa ce o cumperi nu are absolut nimic. Mai tarziu dupa ce mai prinzi experienta te poti indrepta tot spre ceva de la firma "Head" sau poti merge spre "Babolat", "Fischer"
Ar trebui sa vorbesti cu un profesor de tenis....cat despre racordaj, da, ar trebui sa fie racordata, daca nu e mai bine nu o cumperi! Funda?
Eu am jucat tennsi 2 ani prima mea racheta a fost de la Babolat am dat 200 pe ea si a fost(este) buna cat despre racheta nu prea cunosc firma :p >