Nu afecteaza dar pieptul si spatele sunt grupe mari si nu sunt recomandate sa fie lucrate in acceesi zi.eu combin spate cu umeri si trapez si piept cu abdomen.
De ce nu faci piept+triceps si spate+biceps?
sau mai bine, fa o zi piept, o zi spate si nu fa brate deloc.
pieptul si spatele sunt mult mai importante decat bratele
Oameni buni... eu nu vam cerut un program. eu doar am intrebat daca imi poate afecta cu ceva daca am facut 1 zi brate si ziua urmatoare piept+ spate. am fost plecat aproape tot restul saptamanii si mai aveam doar 2 zile la dispozitie... si nu aveam cum sa sar peste antrenament. si le am lucrat una dupa alta. asta am intrebat ARE CEVA? ca normal lucrez luni piept si vineri brate. nu se intercaleaza, dar acum asa s-a nimerit..si asa cum am mai scris si in intrebare doar odata S-a intamplat!
Da, are, ti-am dat o alternativa SPECIAL PENTRU ALEA 2 ZILE, nu un program.
puteai sa faci ziua 1 - piept+triceps si ziua 2 - spate + biceps, in felul asta ce faceai in ziua 1 nu-ti afecta antr in ziua 2.
p.s : bratele dureaza 1/4 din antrenamentul piept+spate
Eu in general lucrez asa : luni piept spate si abdomen
miercuri picioare si umeri +abdomen
vineri brate +abdomen
Si Cosmine, tinand cont ca doar odata s-a intamplat sa lucrez asa. nu cred ca ar putea sa imi afecteze ceva nu?
Nu, dar e o mare prostie sa faci piept si spate in aceeasi zi, si eu faceam prostia asta cand eram mai mic ( in liceu ).
antrenamentul bratelor dureaza UN SFERT din antrenamentul piept+spate, asa dureaza si la tine, nu?
La ce te referi mai exact?
Nu ai un id de skype? mai bine vorbim acolo!
Messenger, ti-l dau pe privat. intru pe la 15, dupa pranz
Incearca programul asta :
Piept + triceps
Spate + biceps
Umeri + trapez
Picioare ( ai putea sa le faci in aceeasi zi cu umeri si trapez)
Abdomenul il fac 3 zile pe saptamana(la sfarsitul antrenamentului)