anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu ce sa fac sa ma ingras mai mult.Am 15 ani, sunt mai inalt dar vreau sa ma si ingras. Mananc chiar foarte mult si tot degeaba. spuneti-mi si mie ce sa mananc sau ce sa fac sa mai pun ceva pe mine si sa fac mai multi muschii >:!

6 răspunsuri:
| andrey910 a răspuns:

Esti ectomorf (ai metabolism rapid) si nu se va pune nici pic de grasime oricat ai manca. Poti pune masa musculara ducandu-te la sala. Poti manca cat de mult vrei tu dar daca nu te duci la sala mananci degeaba. Si eu am metabolism si intr-un an de sala am pus 8kg masa musculara.

| ForeverWarrior a răspuns:

Sall.Eu sunt ectomorf ca si tine.Antreneazate cu greutati si antrenamentul sa nu dureze mai mult de o ora.Mananca zilnic fructe si legume si mananca mancare cam din 3 in 3 ore.Eu am pus in 6 luni aproape 8 kg natural dar mai am de pus inca 10-12 sa ajung la greutatea normala.De antrenat ma antrenez acasa, dar am echipament esential. Daca vrei sa iei in kg sa nu mergi la forbal, sa nu fugi si orice alt tip de miscare care arde caloriile in afara de ridicatul de greutati.Eu zic ca nu merita sa te umflii cu prostii, de banii aia mai bine cumpara-ti alune, banane, lapte, legume etc... Sper ca te-am ajutat, si nu ii asculta pe aceia care spun ca nu poti pentru ca asa nu o sa faci nimic.Fixeazati scopuri si fa tot posibilul sa le atingi. daca mai ai intrebari punemi-le.Pa

| Gaby3891 a răspuns (pentru ForeverWarrior):

Aha multumesc; Deci cred ca o sa las fotbalu o vreme k inainte alergam si muult...

| KellyGreen a răspuns:

Buna! http://www.passion4profession.net/en/muscle-exercises/
Cauta in link'ul de mai sus o sa iti apara un manechin da click pe orice zona musculara si iti va da exercitii de facut, sunt exercitii foarte bune care cresc masa musculara. O si daca vrei sa te mai ingrasi ia vitamine.

| TreiSurori a răspuns:

Muschi = sala multa.
Ingrasat= incearca la un dietolog/endocrinolog. Sau mergi la farmacie si ia ceva vitamine ca sa iti faca pofta de mancare si sa te ingrasi.

| sergiu1995 a răspuns:

Fa sport in continuare,cat de mult iti permite programul,nu lasa alergarea si fotbalul. Sportul te dezvolta incet incet,fa inot,mananca multe fructe,te ingrasa sanatos,paste, nu neaparat grasimi. Daca esti deja inalt e probabil sa te opresti din cresterea in inaltime, atunci vei creste in greutate, stai linistit, oamenii cu minte nu se uita la asta ci la ceea ce faci mai degraba.