Depinde ce mananci si ce exercitii faci. daca iti lucrezi tot corpul cu tractiuni, flotari, back lever, muscle up, etc., nu slabesti.
de ingrasat, doar daca ai exces caloric.
Iei suplimente 1 luna => dupa 1 luna arati la fel.
ca sa vezi diferente, ia suplimente 1 an
Păi o să continui să iau după alea 3 luni de pauză, dar eu știam că se ia 1 lună, apoi 1 lună se face pauză și tot așa, nu?
Evident ca NU
de unde stiai tu asa ceva? arata-mi
Instructorul meu mi-a zis că se ia 1 lună suplimente, apoi 1 lună se face pauză de la suplimente, dar continui să mergi la sală.
Te-ai gandit sa-ti schimbi instructorul?
Da, instructorul ăsta mi-a recomandat să las suplimentele după 18 ani încolo, că fiind minor nu are rost să iau.
Suplimente = mancare concentrata
nu ti-a recomandat si sa renunti la mancare?
adica ce pana mea, ai sub 18 ani, bea doar apa, la ce-ti trebuie mancare...
doamne ce gandire idioata au unii instructori
OK. Deci până la urmă în alea 3 luni în care nu pot ajunge la sală slăbesc sau mă îngraș cumva, sau rămân la fel?
E bine în zilele în care nu merg la sală să alerg?
Poti sa alergi si in zilele in care mergi la sala, dupa antrenamentul de forta.
Ok, mersi
Depinde ce mananci si ce exercitii faci. daca iti lucrezi tot corpul cu tractiuni, flotari, back lever, muscle up, etc., nu slabesti.
de ingrasat, doar daca ai exces caloric.
Atata timp cat mergi la sala si mananci sanatos, o sa ai si rezultate. Mergand la sala stimulezi Hipertrofia musculara, cand nu mai mergi la sala intervine atrofia musculara.
Suplimentele te ajuta atunci cand le asociezi cu un program de nutritie bun si de antrenament. Trebuie sa alegi suplimentele nutritive potrivite obiectivului tau, cele care se potrivesc cu tipul tau somatic si varsta. unele suplimente necesita pauza, altele se pot administra perioade indelungate fara a crea nici un fel de problema.
Ca sa iti faci o idee despre ce vorbim cand spunem "suplimente nutritive": http://www.despreculturism.ro/ce-sunt-suplimentele-nutritive.html
\\\bafta!
O luna? nu vei vedea nici'o diferenta.
si stiai prost. nu ei o luna si dupa faci pauza. doar sa ei 3-4 luni si dupa sa faci o pauza de 7-10 zile, si iar sa continui. o pauza de 3 luni e prea mult.
Păi în alea 3 luni nu fac pauză că vreau eu ci nu prea pot ajunge la sală și d-asta întreb dacă pățesc ceva în astea 3 luni