Buna!
Iti recomand seturi de cardio. De asemenea e recomandat sa bei foarte multa apa si sa eviti pe cat posibil dulciurile si prajelile.
Fii foarte atent te rog alimentatia e baza o dieta restrictiva de calorii da, uite fa asta
genoflexiuni la maxim intro serie nu 50 si gata nu 200, 250, 300 scrie intr-un jurnal maine mai mult, flotari 30, 40 tractiuni cate poti, mereu tot mai multe scrie tot intr-un jurnal, 5 zile pe saptamana
Du-te la sala, acasa pierzi vremea.
Doar copii mici si firavi definesc muschii acasa.
As merge, dar din cauza problemelor cu spatele nu am voie sa ridic greutati mari si as fac anumite exercitii ...
Faci ce poti. Spre exemplu flotari la paralele ( mult mai eficiente decat flotarile clasice, unde ai picioarele sprijinite ) sau tractiuni la bara + alte exercitii care ai voie.
Reteta : Ambitie 100%, multa apa, cat mai putine prajeli, alergare seara, si ce fel de ex. vrei ACASA. Sper ca ti.am fost de ajutor. Bafta
Ce sa "vreau eu"? Fac deja sportul asta de 10 ani, inclusiv participari la competitii profesioniste.
Vezi profilul meu, COPIL PAMPALAU ce esti, peste 20.000 de raspunsuri, TOATE la culturism si nutritie ( aici si pe culturism.ro ).
COpii PAMPALAI SI FIRAVI, vor ei sa puna muschi doar cu "ambitie" si "evitat prajeli".
Pai ar fi cazul, copil firav, poate inveti si tu ceva, macar despre nutritie.
Tu nici macar NU MENTIONEZI de cele 2 grame de proteine/kg-corp zilnic, pe care trebuie sa le ia din mancare.
Mentionezi doar "fara prajeli"...
Sfaturi de 2 bani, de la un COPIL PAMPALAU de 2 bani