| MadalinX5 a întrebat:

Salutari TPU, am si eu o intrebare. Astazi am decis ca eu cu un prieten sa ne apucam sa invatam parkour (sa devenit traceurs). In majoritatea timpului, oriunde ne-am antrena se investe o persoana sa ne intrebe "Ce cautam acolo?", "Ce facem acolo?". La mine in oras se afla un cinema abandonat cu o scara care duce pe acoperis. M-am decis sa urc pe ea si atunci am fost amenintat ca va veni politia daca nu ma dau jos. Sunt doar eu sau sa devii traceur a devenit stanjenitor? Aveti sugestii unde m-am putea antrena si cum ar trebui sa ma comport cu asemenea persoane?

Răspuns Câştigător
| DexterKill a răspuns:

Steve76 mama ta sa puna mana pe o carte! si stai chill ca astfel de persoane(care spun sa va da-ti jos) sunt cunoscute de toti traceuri romani. Daca vin dupa voi atunci folositi parkour (eu ma duc intentionat in astfel de locuri private bune de pk ca-mi place sa fug de paznici. Abia atuncea simt ca ma antrenez cum trebuie) daca doar dau din gura poti sa continui cea ce faceai.

2 răspunsuri:
| steve76 a răspuns:

Pune mana pe o carte

| Ecou a răspuns:

Pune mana pe o carte cica! rolling on the floor asa sa continuam! pai nu stiu la ce stadiu ai ajuns tu in parkour dar poti incerca si tu lucrurile de la sol, barele, zidurile. pana deja stii toate vaulturile ca tatal nostru! intre timp poti cauta si alte locuri! referitor la personele acelea care te alunga. depinde in ce zona esti! daca esti pe un spatiu privat deja poti sa aplici parkour daca nu poti sa stai linistit