Nici aia nu este gratis. Un metru cub de apa a ajuns la in jur de 9-10 lei.
Aștepți sa vina vara și ploile torențiale. Apoi pe scările stațiilor de metrou poți înota. Sau prin pasajele pline cu apă.
Apoi mai poti face baie de nămol prin cartierele rezidențiale care nu au asfalt pe stradă. Asa căldură nu este... Până la vară pui berea la rece direct pe calorifer.
Am pus o intrebare logica si coerenta si am propriile motive pentru care o pun. Inteleg ca tu esti foarte destept, dar daca nu-mi poti da un raspuns concret, mai bine te abtii.
Stiu sigur ca esti nevaccinat si tii cu Sosoaca. Cam acolo ti-e nivelul.
Valabil pentru toti sosocii care se cred destepti pe TPU. Ca in oras evident nu puteti merge sa mai fiti asa destepti, ca nu aveti certificat verde. Rau de tot v-au spalat astia pe creier. Multumesc Wernbloom. Am inteles. Nu stiam si de aceea am intrebat. Se pot da raspunsuri normale fara a fi batjocoritor fara sens.
Romani sosoci, ce sa va cer.
Ai greșit, copilaș. Nu țin cu nici o Șoșoacă, iar la vaccin am făcut a treia doză deja. Dihania alias Șoșoacă mi-a dat ban pe pagina ei, la fel și pe "haur the page", am ban și acolo. Nu este vina mea ca trăiești într-o capitală mizeră, cu șobolani, fără apa calda și căldură, dar instalații ca în micul Paris. Sau fântâni muzicale scuze, nu este vina mea ca ești tu frustrat din cauza acestor lipsuri care te macină, după câte observ.
Apropo, sa știi că eu am făcut vaccinul ( și continui să îl fac) pentru a nu mă infecta a doua oara. Sau măcar să nu ajung RIP data viitoare. Tu probabil te-ai vaccinat după ce ai constatat cât de denigrat ești, ca și nevaccinat, iar restricțiile erau doar pentru cei nevaccinati. După ce ai fost forțat de împrejurări, acum apari aici arătând cât de vaccinat ești tu. Și despre Șoșoacă se zice că s-a vaccinat, dar încurajează pe alții sa nu se vaccineze. Asa ca nu mai vinde castraveți la grădinar, ca nu tine.
Neah, sunt vaccinat din prima saptamana de cand am avut voie cu AstraZeneca, adica din martie. Cred dintotdeauna in vaccin, de aceea mi.am facut booster cu Pfizer acum. Nu sunt deloc frustrat si am avut o intrebare, nimic mai mult. O sa ma duc in conditiile posibile. M-am simtit frustrat de nesimtirea dovedita de tine si colegii de pe aici, care m-au luat la misto degeaba. In Brasov de unde sunt eu la bazinul olimpic intrarea e 15 lei, si de aceea ma gandeam ca exista variante mai ieftine. Asta e daca nu exista.
Aici inchid polemica, caci nu-si mai are rostul.
O zi frumoasa!
Nu este mai ieftin din cate stiu. Unde am dat noi copilul 1 singura intrare este 75 de lei sau 375 de 8 ori pe luna.
P.S. Daca stai la discutii cu nesimtiti esti nevoit sa ajungi ca ei. Nu mai sta la discutii, se prind ei intr-un final.
Cred ca bazinul de care ai zis e cel mai ieftin. Daca ai noroc gasesti si un instructor de inot bun acolo.