| ioneldan a întrebat:

Salutat TPU! am 15 ani (implinesc in decembrie 16 ) si joia trecuta mam masurat la scoala si am 1.76, 5 m(1.76-1.77, asa mi-a zis asistenta)si 54 kg dar daca din noiembrie pana acum am crescu 2, 5 cm. mai am sanse sa apuc 1.80m? intreb deoarece am gasit pe mai multe siteuri formula : (inaltimea tatalui si a mamei + 13 cm ):2 si imi iese 1.77. tata are 1.80 m si mama 1.62 m. ce ziceti mai am sasnse?

3 răspunsuri:
| AndreeaDiana9999 a răspuns:

Buna
Daca nu e vreo pacaleala de 1 aprilie, da! ai sanse deoarece eu am cam aceleasi kg si inaltime ca si tine si mai cresc. De obicei se spune ca tinerii ii intrec pe adulti... eu una cred ca pana la 18 ai sa mai cresti.
happypa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acele formule de prin tot felul de revistute si site-uri, nu sint intotdeauna bune. Dar, baietii cresc pina pe la 24-25 ani. Cum fiecare generatie este mai inalta decit parintii, vei depasi si cei 1, 80 doriti.

| YuukiDream a răspuns:

Da, ai sanse, mai ales ca ai parinti inalti. Pana la 20 de ani tot cresti. Formulele alea nu sunt mereu corecte, corpul uman nu e o problema de matematica cu solutia o formula. Deci avand in vedere ca ai parinti inalti si tu esti inalta cel mai probabil poti sa si treci de 1.80. Sper ca te-am ajutat.