Depinde ce suplimente a luat, probabil a luat anabolizante sau steroizi, care sunt cu totul altceva.
Eu folosesc de aproape 10 ani suplimente si am o sanatate foarte buna, mai buna decat majoritatea celor din jurul meu.
P.S. : da si tu reply la mesaj, nu mai raspunde ca mesaj general, sa primeasac si utilizatorul notificare cand scrii ceva.
Si cum il chema pe ala care a murit? Si ce a luat mai exact? Suplimentele sunt mancare concentrata, nu au cu ce sa te afecteze la sanatate.
P.P.S. : la skandenberg forta conteaza cam 30 %, 70 % conteaza tehnica si izometria + incheieturile
Iti zic eu mai bine cresti natural deoarece dupa aia o sa ai ceva problme cu sanatatea dar faci cum vrei. Nu este bine sa le ei in acelasi timp deoarece se considera ca si o supradoza.
Stiu ca ii natural dar mai bine simplu natural natural fara suplimente doar cu o masa echilibrata in fiecare zi si iti spun ca va da roade dupa o vreme si nu vei fi urias si fara forta.
Ba da si eu fac dar nu am luat nimic si nici nu o sa iau de exemplu am avut un prieten si mai am 1 din pacate unul a murit. Cel care a murit a luat suplimente si era foarte mare si ridica mult iar astalalt nu a luat nimic niciodata si era putin mai mic si ridica aproape la fel dar el facea sala de mic si a crescut rapid si cel care nu a luat nimic era mai tare ca si astalalt in skander si in mai multe lucruri si la alergat rezista mai mult de asta am raspuns asa.
Depinde ce suplimente a luat, probabil a luat anabolizante sau steroizi, care sunt cu totul altceva.
Eu folosesc de aproape 10 ani suplimente si am o sanatate foarte buna, mai buna decat majoritatea celor din jurul meu.
P.S. : da si tu reply la mesaj, nu mai raspunde ca mesaj general, sa primeasac si utilizatorul notificare cand scrii ceva.
Si cum il chema pe ala care a murit? Si ce a luat mai exact? Suplimentele sunt mancare concentrata, nu au cu ce sa te afecteze la sanatate.
P.P.S. : la skandenberg forta conteaza cam 30 %, 70 % conteaza tehnica si izometria + incheieturile
L-carnitina si creatina se bat cap in cap, una scoate apa din organism iar cealalta o retine. Nu faci decat sa iti dai receptorii peste cap. Iti recomand sa iti alegi oboectivele clar si sa mergi cu suplimentele potrivite.