| spinteca a întrebat:

SalutTPU! Vreau si eu un circuit pentru abdomene vreau sa fac patratele Dau funda

Răspuns Câştigător
| valyvali00 a răspuns:

Pai trebuie sa faci azi 40 maine 50 si asa ..sa faci si tractiuni si sala...la mine a dat rezultate. fundita?

| Cosmin86 a răspuns (pentru valyvali00):

Alt copil mic...

| valyvali00 a răspuns (pentru Cosmin86):

Taci ma

Eu asa am facut in 2luni

Sper sa fci um zic daca vrei patratele rapid

11 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Poti incepe prin a face cate 25-30 de abdomene pe zi a cate 3 serii. In ritmul acesta in 1-2, 3 luni ti se va forma.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Seepty):

Tu stii sa dai doar sfaturI PROASTE?

Nu mai comenta la sport, n-ai absolut nicio treaba cu sportul, 4 din 5 raspunsuri sunt COMPLET PE LANGA.

| Seepty a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu fac aceasta treaba de la 7 ani, si ma inveti tu pe mine cum si cate sa fac. De ce trebuie sa te bagi peste altii? ca nu inteleg.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Seepty):

Poti sa faci si de 40 de ani si sa dai sfaturi aiurea. Dezinformarea e cea mai mare prostie.

In primul rand, nu li se formeaza nimic, ORICINE are patratele ( altfel ar fi in scaunul cu rotile ), problema este ca nu sunt vizibile datorita stratului de grasime ( oricat de slabanog esti poti avea un strat de grasime pe abdomen ).

Si ca sa ai patratelele vizibile, trebuie sa scazi grasimea sub 10 %, ATAT. Asta se face din alimentatie. Singurele exercitii care te ajuta sunt cele CARDIO ( alergat, inot, bicicleta, in NICIUN CAZ exercitii de masa musculara gen abdomene ).

Vezi si tu pe ORICE site de fitness ca "patratelele" sunt la capitoulul "alimentatie", NU EXERCITII.

Documenteaza-te singur :
http://www.culturism.ro/......domen.html

Asta daca stii sa citesti.

p.s. : si abdomenele sunt cele mai simple, proaste si INEFICIENTE exercitii, bune doar sa-ti distrugi coloana. Pentru abdomen : L-stand, ridicari de picioare din atarnat, bricege, front-lever, back-lever, etc.

| valyvali00 a răspuns:

Sau ca sa faci mai multe sa faci 50 dimineata 50 dupa-amiaza si seara