Eu am 14 ani 1, 61 si 47-48 de kg. Parerea mea este ca aceasta ar fi greutatea ideala la inaltimea noastra. Daca vrei sa fi mai ''voluptoasa'' poti incerca sa te ingrasi pana la 50 kg. Parerea mea este sa nu mai faci atat de mult sport ca acela slabeste mai mult, ar trebui sa mananci sandwichuri, dulciuri, cartofi etc. cu siguranta astfel pana incepe scoala te vei mai ingrasa! Bafta! Daca mai ai nevoie de sfaturi imi poti lasa un mesaj, sunt dispusa sa te ajut! :*
Si eu am tot 42 de kg mai am un pic si fac 14 ani si am 1.70 inaltime. Nu are nimic este greutatea ideala
Buna lovemebabybee. daca faci sport nu te ingrasi.ba din contra slabesti.trebuie sa mananci mult si sa bei mai putina apa.si las-o mai usor cu sportu.si cand zic sa mananci mai mult nu ma refer la salate si din astea legume si toate astea pentru ca toate te ajuta sa slabesti. 42kg este foarte bine pentru varsta ta....eu am 15-16 ani si am 43kg si sunt baiat.un baiat de 15 ani ar trebui sa aiba pana in 50 de kg.si am 1, 61inaltime. sfatu meu e sa nu incerci sa te ingrasi.sa lasi varsta sa te schimbe ca sa cresti bine si ca sa ai un corp frumos. sper ca te-am ajutat.o zi frumoasa.
Eu am 1.55 la inaltime si 40 de kg Am putina burtica dar e normal asa este si in cazul tau. Nu cred ca esti asa slaba. Dar mananca cartofi parjiti pizza. sucuri..nu mai face sport ca slabesti mai rau
Aww ce micuta esti. si eu am aceeasi varsta si 1, 67. Vezi sa ai grija sa nu te ingrasi facand burta! poti face sport...cu el faci muschi nu slabesti de ex: baschet, rugby, tenis etc. nu dans faci muschi doar la picioare. Te va face sa mananci mai mult, oricum sa mananci multa carne dar nu piept de pui ceva cu mai multe calorii. Cartofii piure sunt buni dar nu cei prajiti si renunta la supe cu care sa te saturi.