| Anonima_6850 a întrebat:

Salzz.am o problema.As dori sa fac de acum inainte jogging in fiece zi.problema e ca dupa costitutia mea am funduletu` prea mare.Si ma gindesc ca daca o sa alerg o sa se mareasca... ce sa fac.cum sa-l micsorez macar un pic? Cum credeti alergatul o sa aiba impact negativ?
Astept raspuns!

10 răspunsuri:
| 9gag a răspuns:

Poti sa stai linistita. Daca vei face jogging(adica alergare usoara si nu fuga ca o disperata) si daca vei avea o dieta echilibrata vei reusi sa iti modelezi corpul. Exercitiile fizice consuma calorii si nu pun in plus deci e imposibil sa se mareasca posteriorul de la alergat. Dar tin sa iti reamintesc ca trebuie sa tii si dieta ca altfel degeaba alergi daca o faci de acasa pana la un fast food. Succes(Daca mai ai intrebari legate de exercitii fizice ma poti contactahee hee

| BlueR a răspuns:

Nu, alergatu' te ajuta.
Dar cel mai bine e sa mergi un timp la sala, acolo sunt mai multe tipuri de exercitii/aparate care te ajuta sa slabesti.
Succes!

| TheCritic a răspuns:

Mei...nu te ingrijora, el se micsoreaza.Fag jogging de cativa ani si chiar daca la un moment dat eram cam plinuta dupa ce am inceput cu joggingul, am slabit si acum sunt multumita de felul in care arat dar continui pentru ca ma simb foarte bine

| hippiemuslim a răspuns:

Barbatilor le place un fund mare.

| iefsul a răspuns:

Alergarea de durata nu face rau nimanui mai ales ca are influente pozitive si asupra memoriei, daca chiar vrei sa mai slabesti un pic cel mai indicat sport pentru slabit este inotul cand vrei sa slabesti sa stii ca nu slabesti doar la fese ci pe tot corpul deci alergatul, inotul sau pe bicicleta medicinala sunt recomandate poentru arderea caloriilor daca doresti sa corespondam iata id meu dalecu36

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti si sa face jogging ia-ti mai bine iegari si peste un fas.Se va vedea diferenta, crede-ma. Fac atletism de 2 ani si cand ma ingrasam stiam ce am de facut.Bafta!

| NoName_2639 a răspuns:

Nu'i adevarat nu o sa se mareasca daca alergi.Mergi mult si repede (mersul subtiaza picioarele), fa jogging, si nu manca seara, iar daca vrei ceva dulce nu'ti cumpara, ci fa'ti acasa.

| Clauudia23 a răspuns:

Daca vrei sa faci si sport si sa ai sh un fund perfect atunci incearca alt sport mai bun pentru tine...sh iti spun un secret. INOTUL este cea mai buna alegere si te rog da-mi sh mie ID-ul tauh vreau sa imi fac prietene noi... sunt fata sa stii laughing :* sper ca te-am ajutat :X:*

| Clauudia23 a răspuns:

A mers? Ti-a fost de folos?

| Anonima_6850 explică:

Da.de acord insa odata cu cresterea musculaturii nu se mareste si masa ei.adica nu pare mult mai voluminoasa?