Nu-i nici bine nici rau, e doar normal. Fa-ti griji doar atunci cand febra persista, daca tine mai mult de 2-3 zile, e semn ca recuperarea nu e corecta; dar asta-i valabil pentru mai incolo.
Salut!
E perfect normal sa faci febra musculara daca te-ai apucat de sala. Te sfatuiesc sa tragi serios de fiare si o sa observi diferentele.
Succes!
Nu e de rau dar alta data ca sa nu mai faci febra musculara bea o canita cu apa amestecata cu zahar, nu mai ai treaba
OK mersi am sa incerc
Cel mai prost sfat cu zaharul.
poti lua carbohidrati simpli din surse mult mai bune ( miere, fructe ) decat mizeria aia de zahar.
E buna si mierea doar atat, in rest nu se poate inlocui cu nimic pentru ca nu si mai face efectul pentru febra
Ei nu, esti doar un copil mic care crede si el ca stie despre nutritie
zaharul trebuie sa-l eviti in principiu, da-o naibii de febra
Se pare ca tu esti cel prost informat draga! aici vorbeam despre cum sa evite alta data febra, nu despre nutritie da? ca despre nutritie stiu toti..., si nu te mai baga in seama!
Sigur stiu toti
STII despre nutritie cand citesti 2-3 ore pe zi timp de 5 ani. Atunci poti spune ca stii ceva.
Si legat de febra, o eviti consumand CARBOHIDRATI SIMPLI dupa antrenament.
Zahar = cel mai prost carbohidrat simplu.
Foloseste macar dextroza ( daca ai auzit de asa ceva ).
Este destul de bine, inseamna ca lucrezi , pentru nu a mai avea febra asa de mare poti lua o aspirina ^^ [asta fac si eu ^^] sau poti sa-ti mai incalzesti muschi-ul facand exercitii de forta, daca ai la maini poti face flotari, dar daca ai la picioare poti face genoflexiuni.
Prima saptamana de sala e cea mai grea, o sa faci febra la toti muschii.
Dupa vreo o luna de sala, fa-ti un program de antrenament.
iti sugerez sa folosesti acest program pentru incepatori
http://www.culturism.ro/antrenament/program-pentru-incepatori.html
Eu l-am folosit la inceput :d
Salut, tu faci sala de 2 zile pin acum presupun ca nu ai mai facut, deci mushchi tai sau obosit putin dar nu e nimic rau.Continua sa faci sala :Bafta
anonim_4396 întreabă:
Anonymous744 întreabă: