| edyyyy a întrebat:

Am o întrebare in legatura cu batoanele proteice. Un coleg de clasa a luat 3zile, câte 3 pe zi si i-au crescut muschii. El are muschi mari pe el. Si vroiam sa va intreb daca sunt bune de ceva, care sunt cele mai bune si de unde pot fi cumparate? Apropo am 14 ani.

9 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.

| Cosmin86 a răspuns:

In 3 zile muschi, ce gluma buna laughing

Cu batoane proteine nu pui muschi nici in 2 ani rolling on the floor

Copii mici...

| Purec a răspuns:

Hahaha nici cu subtante din acelea de le injectezi nu creste masa musculara in 3 zile. Si-a batut joc de tine. Batoanele proteice se folosesc pentru asta, dar nu mancate asa dupa cum iti vine tie, ci ca parte a unei alimentatii potrivite. Daca vrei, iti pot oferii pe privat detalii, dar la 14 ani esti cam mic pentru asa ceva. Ce inaltime ai?

| edyyyy explică (pentru Purec):

1.65

| Purec a răspuns (pentru edyyyy):

Sfatul meu e ca pana la 18 ani sa nu incerci sa faci nimic, pentru ca pe langa faptul ca nu vei reusii, iti faci si rau fizic. Apoi muschii nu cresc din batoanele alea oricat de mult ai vrea tu sa crezi. Ca sa creasca masa muscualra trebuie sa ai o alimentatie adecvata. Mai ales carne de vita, oua, foarte multe legume, lapte, plus suplimente de genul celor care le-ai zis tu, plus sala, in principiu foarte multa munca! Sau varianta mai simpla dar periculoasa, a steroizilor injectabili. Exista o substanta care se injecteaza in muschi si masa musculara creste enorm intr-un timp foarte scurt happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Purec):

De ce foarte multe legume? Foarte multa carne si altele.

Steroizi varianta mai simpla? Cand iei steroizi trebuie sa te antrenezi DUBLU si sa mananci 7-8 mese CONSISTENTE PE ZI ( gen 18 felii de sunca de curcan la UNA din cele 8 mese zilnice ).

steroizi = varianta mai COMPLICATA, nu mai simpla

| EllaMelly a răspuns:

Pai daca iei aceste batoane trebuie asa faci si sport, trebuie sa urmezi si un regim alimentar.

| DOC449 a răspuns:

Batoanele proteice sunt bune sa le mananci inainte de antrenament, adica faci cateva seri de flotari,abdomene, genoflexiuni.
Si tu poti sa imi maresti masa musculara dar nu este asa de usor.
PS: batoanele proteice se iau de la marketuri gen : Lid'l, bila, carfour, kaufland, annabela, Diana, le gasesti in zona cu cereale si scrie pe ele proteine nu stiu cat % BFT:

| Cosmin86 a răspuns (pentru DOC449):

Ala nu e antrenament, e o aberatie.