| Bot a întrebat:

Se castiga mai bine la baschet sau la box?

Răspuns Câştigător
| Bamboccea a răspuns:

Eu zic ca la box pentru ca este mai dureros...happy

6 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Se castiga la fel de bine din amandoua daca esti campion mondialwinking

| 13 a răspuns (pentru hummer24):

Poi da, da ca sa ajungi campion mondial, trebuie sa iti dedici viata boxului.SI in plus la un moment dat o sa ai nevoie de un antrenor personal care sa aiba grija de tine nu sa generalizeze, iar un astfel de antrenor costa mult. Oricum daca vrei sa faci bani du-te si lucra ceva.Nu are rost sa te apuci de un sport cu gandul ca o sa il practici pentru ati castiga pita. Daca nu esti extrem de bun la el din clipa cand ai inceput. daca faci un sport si nu poti tine ritmu, ori te lasi ori il iei de hobby.

| hummer24 a răspuns (pentru 13):

Normal ca trebuie sa iti dedici viata sportului respectiv, succesul inseamna sacrificiu si daca esti destul de bun, o sa te gaseasca sponsorii si nu o sa platesti nici un ban, nici pentru antrenori nici pentru echipament ...pentru nimic! dar trebuie sa fi bun, cel mai bun!

| 13 a răspuns:

Banii pe care-i faci la box sunt o mizerie. Ce faci pe meciuri organizate pe sub mana, sunt bani.

| Millanteria a răspuns:

Parerea mea este ca la box. Dar este mult mai dureros!
Have a nice day!

| catalin99grigore a răspuns:

La box se castiga si mai bine si devi mai faimos insa ai 70%sanse sa iti deformezi nasul busa ochi... da la bani se castiga bine, iar la baschetnu se castiga nu stiu ce pentru ca toti au super talent la baschet funda plsss