| Goldenboy97 a întrebat:

Se poate face bani din culturism?

10 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

Dan Blaj, campionul absolut al Romaniei 2012 a incasat 4000 lei. Nu-ti acopera nici suplimentele, ce sa mai vorbim de nutritie si alte sacrificii pe care trebuie sa le faci. Ca sa ajungi la acel nivel, ai nevoie de ani de zile de sacrificii, investitii si munca. Bogdan Matesan de la un nivel competitional pana la a urca pe podium a avut nevoie de 3 ani... si multi altii inainte de primul concurs.
E pasiune, nu afacere!
Bafta.

| vRemi a răspuns:

Evident, insa nu foarte multi daca nu ajungi destul de departe.

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Din orice, si din cautatul prin tomberoane

Răspuns utilizator avertizat
| AdrianExtreme a răspuns:

Da

| куηη a răspuns:

Da...te duci la concursuri...

| Daniel_Stefan_1998 a răspuns:

In Romania se poate lua maxim 1000-2000 de euro pe cand in afara sunt premii de pana la 150000 de euro...e bine sa faci antrenament fizic doar pentru a arata senzational sau pentru multumirea ta, dar bani nu scoti fiindca bagi mult pe proteine, abonamente sala si steroizi...parerea mea.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Daniel_Stefan_1998):

Si steorizi, pici testul de doping si esti descalificat. parerea mea

| MassEffect a răspuns (pentru JohnnyBi):

Si tu crezi ca aia profesionisti au ajuns asa natural?

| JohnnyBi a răspuns (pentru MassEffect):

La inceput eram si eu scarpinici ca tine asa. baflfkajflafljdalkj AIA SUNT DOPATI bla bla bla. asta pana au trecut anii, am cunoscut unele persoane, m-am imprietenit cu ei, timp pierdut cu ei, si anul asta ce a trecut unii din ei au concurat la concurs de profil. unul din ei a castigat campionatul national la juniori (sau ceva de genul, nu stiu exact competitia). si era natural. cel mai nenatural lucru ce l-a luat vreodata a fost un concentrat proteic cu 3 luni inainte de competitie. MR Olympia, nu stiu exact intre 1975-1985 a fost NATURAL. tip somatiz mezomorf, 16 ani de sala. daca ai GENETIC, ambitie, timp si bani, faci performanta natural. poate nu ajungi la MR natural, dar competitii de genul national, balcanic, european faci si natural. geneticul dicteaza totul. am si colegi de sala care se dopeaza, iau cicluri cum trebuie luate, dar fiind ectomorfi si cu hrana la pamant, imi este mila de ei. gen 10 saptamani pe ciclu complet de steroizi si trag mai putin decat mine...steroizii nu fac legea in sportul asta. geneticul, hrana si alimentatia o fac