| ___IDQe a întrebat:

Se poate slabesti acasă fara sa margi la sala de sport am 80 de kg si suntem o familie care nu are multi bani se poate slăbi acasă sa scap de burta?

Răspuns Câştigător
| Torahh a răspuns:

Adu viata intr-o balanta si vei deveni frumos si la trup. Culcate devreme si trezeste-te devreme. Fi activ si nu fi lenes. Fa ceva. Munceste, fa miscare si mananca mai putin si mai sanatos. Nu mai bea sucuri, cafele, balarii si bea apa cat mai curata in schimb.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Torahh):

Cafeaua e recomandata.

| Torahh a răspuns (pentru Cosmin86):

Corect. Insa eu am zis cafelele". Specificat din adins ca sa se inteleaga ca prea multe si prea des nu e lucru bun.

12 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Da se poate. Prin sport si alimentație. Decat sa bagi o punga de napolitane sau ciocolata poti sa mananc mere sau banane. Decat sa stai 5 ore in pat sau la calculator pierzand vremea, una sau doua ore le poti "sacrifica" pentru a face sport. Internetul e plin de workout-uri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Cosmin86 a răspuns:

Zi ce mananci intr-o zi, ca sa vedem ce imbunatatiri putem face.

| dullcat a răspuns:

Observ ca repeti intrebarea si tot nu spui ce inaltime ai. Da, gasesti sute de video-uri pe Youtube cu exercitii pe care le poti face acasa.

https://www.youtube.com/results?search_query=scapa+de+burta

| relian a răspuns:

Sa slabesti nu trebuie sa mergi la sala, este simplu, maninci mai putin.
Nu mersu la sala slabeste ci mincarea, mincind mai putin slabesti si stind in pat.
Nu aveti banii sa mergeti la sala, dar de mincare se pare ca da. Mincarea te ingrasa nu lipsa de miscare.
80 kg este mult pentru o femeie chiar daca este inalta.

| Lioana a răspuns:

Da. Se poate. Mananca mai putin si mai sanatos.

| AmandinaDragan a răspuns:

''suntem o familie care nu are multi bani'' De aia sunteti supraponderali. Mancati mancare de calitate proasta.

| Smmo a răspuns:

Daca tii post mereu miercurea si vinerea si macar postul Pastelui si postul Craciunului (fara carne, lapte, oua, branzeturi, ulei) slabesti. Burta nu cred ca dispare dar sigur mai scade in dimensiuniwinking

| LucyiFer a răspuns:

Se poate slăbi oriunde, oricum dub orice formă, atât timp cât vrei.

Ok, poate ceva mai greu cu sportul la bloc dacă suferi și de anxietate socială. Afară nu o să prea te simți ok expus, iar în casă cel mai probabil o să te trezești cu poliția pe cap, că sigur pe un retard și frustrat de vecin o să-l deranjeze, mingea ta bătută prin casă sau săritul tău prin casă. happy
Deci succes, dacă ai anxietate socială și stai la bloc.
În rest poți oricând și oricum să faci sport aproape ca la sală, în casa ta sau chiar în parc sau pădure, ce să vezi, și pe gratis.winking

| margaretapicior10 a răspuns:

Da se poate cu dieta ieftina