| 10Tenten10 a întrebat:

So am făcut o perioadă exerciții pentru abdomen acasă, fără echipament pentru că sunt zgârcită, și a mers totul bine, dar apoi a trebuit să mă opresc, iar acum vreau să mă reapuc. Problema mea e că nu am nicio aplicație sau program de pe YouTube pe care să mă încred pentru că am încercat peste 7 din fiecare și le-am tot schimbat între ele. Aș aprecia dacă mi-ați recomanda câteva care știți că au fost încercate și că au avut efect, nu doar "sunt videoclipuri pe YouTube" sau din astea pentru că nu ajută pe nimeni. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Oricare merg lol cat timp faci suficient de intens si executi corect exercitiile + dieta

| aXy99 a răspuns:

Si pentru ce faceai exercitiile respective? Nu ai nevoie de niciun aparat.

| heracles a răspuns:

Pai,daca esti zgarcita de-acea nu ai un abdomen calumea laughing) acum dincolo de gluma nu-ti trebuie nici o aplicatie de pe net, dar daca vrei sa ai un abdomen plat, si cu patratele, nu este suficient doar exercitile pentru abdomen ci trebuie sa si alergi, pentru ca exercitile pentru. abdomen nu influenteaza cu nimic tesutul adipos, doar muschii abdominali, pentru tesutul adipos trebuie sa alergi, bafta!

| 10Tenten10 explică (pentru heracles):

Wow, mulțumesc mult de glumă, așa m-am distrat că de parcă nu sunt și alții care își bat joc de mine, îmi trebuia și pe aici happy

| heracles a răspuns (pentru 10Tenten10):

Buna, ei a fost doar o gluma happy