| natasha_2517 a întrebat:

Spune-ti-mi va rog care ar fi cele mai bune exercitii ca sa scap de burtica? Dau funda pentru cel mai bun rasp.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a slabi in zona abdomenului, fa urmatoarele exercitii:
Pentru partea superioara:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.
Pentru partea inferioara a abdomenului:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100.In rest procedezi exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal. Poti face mai multe repetari, daca consideri ca e cazul.Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii, nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii). Succes.

7 răspunsuri:
| KiddaTha98 a răspuns:

Incerca sa faci niste forta, sau niste alergari... big grin La mine a funcionat.happy Succes!

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Daca vrei sa slabesti incearca sfecla rosie:
uitate aici:

Cura de suc de sfeclă roşie înseamnă 150 ml de suc zilnic băut în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. O ceaşcă de suc de sfeclă roşie are 75 de calorii, 3, 4 fibre, 17 carbohidrati, 136 mg acid folic, 131 mg sodiu, 519 mg potasiu. Studiile arată că acest suc ajută ficatul să distrugă grăsimile depozitate

Sper sa te ajute, si apropo incearca sa faci mai multa miscare.

Sper sa te ajute

fundita?

| KiddaTha98 a răspuns:

Incearca sa faci forta sau cateva ture pe zi. La mine a functionat. Succes!

| Andreeacnp a răspuns:

Abdomenehappy

| PetreConstanta a răspuns:

Abdomene pe un scaun cu spatar si scapi de burta imediat Dar nu uita sa iei un scaun mai legat sa nu vii gramada

| diana_6682 a răspuns:

Salut Natalia, eu ma ocup cu atletica si mi-am intrebat antrenoarea care este cel mai bun exercitiu pentru a scapa de burtica? si mi-a raspuns ca este ridicarea abdomenului ...Suces

| Eduard a răspuns:

Doar prin sport nu vei reusi (cel putin nu usor). Ideea e sa combini o alimentatie sanatoasa (nu neaparat dieta) si sa mentii o viata activa, combinata cu ceva sport la inceput pentru a elimina excesul de pe abdomen. Abdomenele nu vor ajuta in acest caz ele fiind doar pentru dezvoltarea musculaturii nu si pentru arderea grasimilor.
Renuntarea la mesele tarzii, la lucrurile nocive (alcool, fumat etc.) + eliminarea stresului din viata de zi cu zi prin ocuparea timpul cu lucruri mai placute, vor ajuta nu numai la modelarea unui trup frumos dar si la o senzatia de bine, o stare generala mai buna.
Daca iei si niste vitamine ar fi numai bine, ele nu ingrasa contrar legendei ca iti fac pofta de mancare. Alimentatia trebuie sa consiste din mese dese dar slab caloric, organismul fiind capabil sa digere doar o anumita cantitate de nutrienti intr-un interval de timp, iar ceea ce nu se poate digera se depune.

Multa bafta si fa jogging (cea mai buna modalitate)!