Sportul in general e bun pentru sanatatea ta. Uite aici mai multe avantaje:
http://www.worldclass.ro/......rtului_603 prettyPhoto
Mersul la sala de 3-4 ori pe saptamana + o alimentatie corecta rezulta:
-Un corp mai frumos, mai mare, mai puternic, mai rezistent, mai folositor.
-Motivatie. Vin prost dispus, plec motivat. Ma simt foarte bine cand plec de la sala, o sa vezi!
-O mai mare incredere in tine. Cand tu mergi la sala si colegii, prietenii nu, o sa vezi ca te crezi mult mai bun ca ei. [Dar nu arata ca esti mai bun, lasa-i sa descopere]
-Daca te apuci de acum, vei vedea la vara ca nu te-ai apucat degeaba.
-Te vei trezi cu energie, vei munci, vei avea energie, te vei culca tot energic.
-Vei trai ceva mai mult.
-Vei arata mult mai tanar. (Asta cand mai imbatranesti)
Antrenorul mi-a spus,, Prietene, mie nu mi-a placut scoala, dar unde am fost in lumea asta, Belgia, Franta, Anglia...Peste tot am fost respectat din cauza musculaturii."
Sfat sala:
,, Nu iti neglija niciodata picioarele, fiinda ele te cara."
Beneficiile mersului la sala de forta sunt foarte multe!
Dar depinde de fiecare de ce vrea sa mearga la sala. Unii merg pentru conditie fizica, altii pentru a-si mentine silueta, altii merg ca sa construiasca muschi, altii fac fitness.Depinde de fiecare aici. Dar ca si o idee generala ai un corp frumos, sanatos, o inima sanatoasa, si facand miscare in fiecare zi intineresti pielea, dar asta e un subiect complex si lung. Iti recomand sa mergi la sala si sa vezi rezultatele dupa 3 luni. Spor!
O să-ti enumăr motivele mele pentru care ma duc la sală:
1) CEL MAI IMPORTANT MOTIV ESTE PASIUNEA.
2) Sănătatea mea.
3) Aspectul fizic placut.
4) Eliberarea energiei.
5) Alimentaţia BIO şi cat de mai calitate.
Momentan doar beneficiile astea mi-au venit în minte.
Poți deveni o persoană mai puternică, mai activă și poți trăi ceva mai mult. Funda?