| Ramo137 a întrebat:

Spuneti-mi si mie meniul unei zi obisnuite pentru slabit.
mic dejun, pranz si cina. dau funda. .

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VadTot a răspuns:

Scuza mi curiozitatea dar eu sunt curios cum arata meniul tau normal atunci cind iei masa? s au educatia"cind iesi prin oras adica mergi la mc donalds s au ceva aseamnator.smd.Scuza ma ca ti raspund cu o intrebare.

| uuueeeccc a răspuns (pentru VadTot):

Sunt multe raspunsuri la intrebarea ta. Poate sa manance numai mancare de casa sau numai mancare fast-food sau poate sa le alterneze. Sunt persoane care se ingrasa din absolut orice si sunt persoane care desi mananca numai fast-food nu se ingrasa, deoarece corpul lor asimilieaza tot imediat si nu e timp sa se depuna. A facut foarte bine ca a intrebat asta si nu a intrebat ce pastile stim de slabitwinking. Nu cred ca ar tb sa ne intereseze meniul ei normal. Fiecare face ce vrea cand iese in oras. daca iese de 2 ori pe saptamana. si se duce la fast-food sa stii ca nu se ingrasa 20 de kg. Fast-food-ul ingrasa atunci cand esti dependent de el si zi de zi mananci numai fast-food. Dar asta iar difera de la om la om. O zi frumoasa!

| uuueeeccc a răspuns:

Asta depinde de la om la om, nu e nimic concret. eu dim mananc un iaurt cu 2-3 biscuiti simpli, sau ceai cu o felie de paine prajita graham ( masa de dim tb sa fie mai consistenta - dimineata se ard cele mai multe calorii - iar cand zic dimineata fac referire la ora 6 -7 maxim ) la pranz mananc ciuperci fierte cu orez fiert sau o salata de cruditati, iar la cina o salata de fructe sau fructe. dar cum ti-am zis depinde de la persoana la persoana.