In 2 luni abia te incalzesti. Termina cu ABERATII DE COPII MICI.
Muschii se fac in ANI DE ZILE, cu alimentatie si sala la greu, antrenament inteligent ( nu ca 90 % care habar n-au sa se antreneze la sala )
Da,sigur!
Acum că a venit vara te-ai trezit şi tu? Stai liniştit că n-ai şanse vara asta. Dacă te apuci acuma şi te ţii de treabă poate peste 2 ani să ai şanse.
În 2 luni faci fix nimic.
Rezultatele nu apar aşa de repede, dacă ar apărea aşa de repede am fi toţi masivi. Trebuie să munceşti calumea.
O sa se vada rezultate bune in 2 luni daca esti optimist si mergi zi de zi si incerci mereu sati depasesti limitele mancare bogata in proteine ex: ( carne, lactatem, oua, legume ) etc. or sa se vada desigur eu prima oara cand m-am apucat de sala am avut 28 in brat si in 2 luni am avut 33 in brat, depinde de tine, tot ce pot sa-ti spun este Go hard or Go home!
Zi de zi? muschii se dezvolta in zilele de pauza.
zi de zi nu merg nici macar profesionistii
mai invata si tu macar niste notiuni DE BAZA
Eu ma refeream zi de zi adica luni marti miercuri joi si vineri normal ca muschi trebuie sa se odihneasca ca atunci cresc, dar eu ziceam zi de zi in cursu saptamani nu o data ma duc o data nu am chef.
Du-te la sala si apucate de un antrenament de incepatori.
http://www.culturismfitness.ro/program-incepatori-masa-musculara/
Fii atent la alimentatie si la odihna ( reprezinta 50% din procesul de formare).
Succes