| AlexAlexutzu1 a întrebat:

Steaua sau Dinamo/Rapid
Real sau Barca
Man.City sau Man united.

Ce va place si de ce, apropo eu sunt rapidist happy si tin cu Real

Răspuns Câştigător
| ZEU93 a răspuns:

Pai tu compari 3 echipe care n-au nici o legatura cu fotbalul cu 4 echipe care ofera spectacol. Fotbalul romanesc nu are nici o legatura cu fotbalul, sa degajezi mingea de oriunde ai fi si sa dai goluri din prostie... nu inteleg cum de se uita cineva la campionatul romanesc. Eu prefer Real Madrid cu Barcelona, El clasico, tin de mic cu Real si acolo vezi fotbal adevarat. Ce inseamna sa dai o pasa, sa tragi oamenii, acolo vezi cat de importanta e tactica, acolo vezi clasa jucatorilor. Manchester City e o bataie de joc, cineva crede ca daca baga un miliard intr-o echipa se pricepe la fotbal. Eu detest echipele aparute de peste noapte fara istorie si care cumpara tot ce vad, strica fotbalul.

| AlexAlexutzu1 explică (pentru ZEU93):

Salut! Consider ca ai100% dreptate, eu sunt fan Real si Liverpool.
Stiu ai dreptate fotbalul romanesc s a dus de rapa si nu cred ca o sa mai jucam fotbal adevarat, dar totusi am si eu o echipa la care tin din Romania, Rapid.Pt mine aceasta echipa este un sentiment cu toate ca este cum este eu o s o sustin pana la moarte si stiu ca este praf si ea si liga 1. Apreciez raspunsul tau PACE!

| AFR81 a răspuns (pentru ZEU93):

Gasesti si in Romania meciuri de calitate. 3-4 pe an, dar exista. Legat de Real Madrid - Barcelona sunt complet de acord. Totusi, mi se parea mult mai interesant cand era Mourinho la Real. Chiar si asa, continui sa urmaresc fiecare El Clasico. Legat de Manchester City, e o placere sa-i urmaresti, nu e bataie de joc. Cei de acolo chiar joaca fotbal. Suporterii aceia meritau o echipa care sa se bata la locurile fruntase. Iti voi lasa si un videoclip daca doresti, unul in care se observa cata pasiune exista acolo. Un videoclip care pe mine m-a facut sa plang. In orice caz, City avea istorie, nu era o echipa nou aparuta. Poate de Chelsea se poate spune asta, dar de "cetateni" nu.

| ZEU93 a răspuns (pentru AFR81):

Nu m-am referit nicidecum la suporteri sau la faptul ca City practica un joc urat, m-am exprimat eu gresit. Joaca fotbal, e o echipa ofensiva e placut sa vezi un meci al ei, dar urasc echipele care dau miliarde pe jucatori si ii cumpara pe toti. Chiar si Real si Barcelona au stricat fotbalul pentru ca - Au marit foarte mult preturile jucatorilor, Sterling 70 de milioane, James 100 de milioane sa fim seriosi, acum 10 ani nici 25 de milioane n-ar fi dat nimeni pe ei (pastrand ideea ca ar fi jucat la fel), asta strica mult fotbalul si - Cumpara toti jucatorii tineri. Nu vei mai vedea in vremurile noastre din pacate o echipa tanara ca Werder sa ajunga undeva sau echipe olandeze pentru ca, cum apare un jucator nou toti il vor si una il cumpara. Imi place stilul de joc al lui City, e o placere sa urmaresc fortele fotbalului, dar urasc faptul ca cei cu bani fac ce vor. Stiu ca e lumea nedreapta dar asta influenteaza si fotbalul.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Steaua.
2.Barca, desigur.
3.Manchester United.

| LimonadaBaa a răspuns:

1.Nu-mi dau cum parerea, am renuntat sa urmaresc fotbalul romanesc de vreo 2-3ani
2.Prefer Realul in detrimentul Barcei(sunt fan Real)
3. Unitrd e echipa orasului, City e doar o echipa aparuta in prim-plan de vreo 3-4ani.United are istoria, traditia de partea sa.

| Moonlight15 a răspuns:

Barcelona si United, sunt fan Arsenal dar United e cea mai mare echipa a Angliei. City e o panarama fara istorie!

Întrebări similare