Nu ştii cât de mult mă bucur că Steaua s-a calificat .Am zis eu că se califică, şi s-a calificat.O să fie mai greu fără Chiricheş, dar Steaua o să reziste! Acum moare de ciudă dinamoviştii . Toată lumea ar trebui să recunoască că Steaua a fost, este şi va rămâne cea mai bună echipă de fotbal din România.
"Moare" dinamovistii de ciuda asa cum ai omorat tu limba romana.
Pai cred si eu ca Steaua a ajuns asa departe avand in vedere ca a fost echipa armatei si a fost ajutata-n prostie.
Mai gresesc si eu, tu dacă greseşti nu-ţi zice nimeni nimic, nu? Eu zic să-i corectezi pe ăia care chiar sunt agramaţi.
Hai ca-mi place de tine ca esti inteligent, regret ca m-am luat de tine
Eu tot nu inteleg de ce s-au calificat stelistii ( normal ma bucur ) dar nu inteleg. Acasa a fost 1-1 si in deplasare 2-2. Nu trebuiau prelungiri? In deplasare Steaua a dat 2 goluri si Legia a dat tot 2.
Legia a dat doar 1 gol in deplasare pe cand Steaua a dat 2. Asta e motivul calificarii.
Ne vom descurca si fara Chiriches, pentru el e mai bine sa plece, e un jucator care merita sa joace la o echipa importanta.
Cu siguranta vom defila in campionat, cu banii de la Uefa si de pe Chiriches, vom mai aduce 2-3 jucatori si nu are cine sa ne puna probleme.
Erzaa întreabă: