Depinde de la produs la produs, un produs bun costa mai mult, normal
ce vrei mai exact?
Te ajuta proteina pentru ca daca tu nu ai o cantitate necesara de proteina in alimente o gasesti in proteina care ti-ai cumparat-o. Dar eu te sfatui sa nu dai bani pe toate prostiile ieftine. Mai bine ceva scump dar bun. Acum depinde si de bugetul tau. Este la alegere.
Clar, prostiile ieftine sunt periculoase si pentru sanatate ( au aspartam si alte mizerii )
Proteinele le gasesti in mancare...de exemplu nu cred ca are rost sa dai bani pe suplimente care au o cantitate de proteine mica...un prieten de al meu a dat 200 si ceva de lei pe un produs care are 24 de gr de proteine pe servire adica o data pe zi si 100 de grame de soia contin 50 gr de proteine(100gr de soia costa undeva la1.5-2 lei) cum crezi ca e in avantajul tau, asta e doar o sugestie tu faci ce vrei.
Difera foarte mult proteinele vegetale (de soia), de cele animale (oua, carne, produse lactate.). proteina de origine animala, este o proteina completa, cu toti aminoacizii. iar ce-a de origine vegetala nu este o proteina completa.