| andrei12 a întrebat:

Stie cineva cat coasta proteinele aproximati? si ceva informati?

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Depinde de la produs la produs, un produs bun costa mai mult, normal

ce vrei mai exact?

| andrei12 explică (pentru Cosmin86):

Te ajuta mult proteinele?

| andrei12 explică (pentru Cosmin86):

Daca mergi la sala si ei proteine cu cat te ajuta mai mult?

| Cosmin86 a răspuns (pentru andrei12):

Cresti. nu "cresti mai repede", ci pur si simplu cresti.

In primul rand, stii ce sunt proteinele?

| andreiiiukuuu a răspuns (pentru andrei12):

Te ajuta proteina pentru ca daca tu nu ai o cantitate necesara de proteina in alimente o gasesti in proteina care ti-ai cumparat-o. Dar eu te sfatui sa nu dai bani pe toate prostiile ieftine. Mai bine ceva scump dar bun. Acum depinde si de bugetul tau. Este la alegere.

| TheRomanianWolf a răspuns (pentru andreiiiukuuu):

Clar, prostiile ieftine sunt periculoase si pentru sanatate ( au aspartam si alte mizerii )

| catalin2098 a răspuns:

Proteinele le gasesti in mancare...de exemplu nu cred ca are rost sa dai bani pe suplimente care au o cantitate de proteine mica...un prieten de al meu a dat 200 si ceva de lei pe un produs care are 24 de gr de proteine pe servire adica o data pe zi si 100 de grame de soia contin 50 gr de proteine(100gr de soia costa undeva la1.5-2 lei) cum crezi ca e in avantajul tau, asta e doar o sugestie tu faci ce vrei.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru catalin2098):

Difera foarte mult proteinele vegetale (de soia), de cele animale (oua, carne, produse lactate.). proteina de origine animala, este o proteina completa, cu toti aminoacizii. iar ce-a de origine vegetala nu este o proteina completa.

Întrebări similare