| WhMan a întrebat:

Stie cineva cum este cu proteinele? Am vazut ca sportivii folosesc gainere pentru a lua in masa musculara, am gasit si eu aceste gainere..as vrea si eu sa stiu cum se utilizeaza ca daca este sa iau cate un shake dimineata si unul seara o cutie nu imi ajunge nici macar pentru doua saptamani. si daca ar fi sa iau la fiecare doua saptamani cate o cutie dinaceea mi se pare prea scump... Luarea acestor gainere implica si o pauza ceva? sau trebuie luate in continuu?

Răspuns Câştigător
| TheRomanianWolf a răspuns (pentru RAY):

Articolul ala este despre oameni SEDENTARI. Cand faci sport, necesarul proteic se dubleaza sau chiar se tripleaza ( in functie de necesitatea organismului ).

Nici macar nu ai citit articolul, nu?

De fapt... habar nu ai despre ce e vorba... pentru cultura ta generala, luptatorii folosesc suplimente ( campionul mondial la MMA e sponsorizat de dymatize ), poate il provoci la o runda, sa vezi cat de reali sunt muschii ( si forta ) lui.

Daca nu ai nici cea mai mica tangenta cu sportul si nutritia, de ce-ti place sa ABEREZI?

| RAY a răspuns (pentru TheRomanianWolf):

Facem pariu ca daca x face sala doar un an si y ea proteine timp de 10 ani x i mai puternic si culmea x e si vegetarian si fara proteine

Aberatii de copii mici, uita-te la luptatori, strong man, powerlifteri... toti folosesc proteine la greu. Pentru comparatia ta ar trebui 2 oameni cu un genetic identic, ceea ce nu prea exista.

Si aia vegetarieni TOT CU PROTEINE isi fac forta, doar ca sunt proteine vegetale, dar tot proteine sunt.

Sau tu nu stii ce sunt proteinele? Sala, fara sa aiba un suport nutritonal adecvat, nu te ajuta prea mult.

| RAY a răspuns (pentru TheRomanianWolf):

Te ajuta efortul fizic facut cel mai mult, desigur si cea ce iei ca suplimente, grasimi, proteine, vitamine etc, dar fara sport nu vad cum ai putea face muschi

Si unde am zis eu "fara sport"?

Eu am spus ca proteniele ajuta la refacerea fibrelor dupa antrenament.

"dupa antrenament" => se face antrenament => face sport

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Corpul uman are destule proteine pentru toata viata,muschi se dezvolta o data cu arderea grasimi de pe tesuturi,desigur si cluoza conteaza foarte mult e hrana creierului,nu da banii pe prosti acele proteine umfla muschi aia nu sunt muschi reali,dai una la unu cu de astea va cadea jos desigur nu incurajez violenta e un exemplu,parerea mea du-te la sala, devino vegetarian si vei avea o viata sanatoasa nu una bazata pe chimicale, apropo nici de carne, lactate, oua nu are nevoie omul

| GrigMatei a răspuns (pentru RAY):

A fost o gluma?

| RAY a răspuns (pentru GrigMatei):

Nu,e serios cauta plecarea pe marte in 2023 se cauta persoane pentru plecare, trebuie sa fi inteligent /a

| GrigMatei a răspuns (pentru RAY):

Ce panarama rolling on the floor))

| Cosmin86 a răspuns (pentru RAY):

Serios? Nu sunt muschi reali? Esti retardat?

| Cosmin86 a răspuns:

Gainerele sunt bazate pe carbohidrati, nu pe proteine.

Suplimentele ( gainere, proteine, etc. ) sunt doar mancare concentrata, atat si nimic mai mult.