anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva daca faci sport /sala poate influenta cresterea craniului? Nu radetiwinking

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Asa cum eu nu mi-ai putut modifica inaltimea, fiind foarte inalt, doar mergind la sala pentru a nu mai fi slab, asa si tu nu iti poti modifica marimea craniului, dar ai putea oarecum lucra muschii ce sunt pe craniu sau in jurul lui. Desigur ca nu te poti astepta la rezultate spectaculoase, odata ce ei nu sunt mari in volum, dar o oarecare schimbare poate fi vizibila. Deci, invata sa iti misti urechile, nu, nu glumesc, la ceafa ai un grup de muschi pe care daca reusesti sa ii folosesti ti se vor misca urechile, si apoi exerseaza cu ei, exerseaza si cu cei folositi la ridicarea, coborirea sprincenelor, ca si a tuturor muschilor faciali, exerseaza cu muschii gitului, si poate vei avea rezultate. Eu unul inca nu am auzit de rezultate in acest sens. Dar, cine stie, poate tu vei reusi.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Craniul nu creste daca faci sport din nou e ceva genetic asta

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, sala nu poate influenta cresterea cranicului si nici cresterea inteligentei, dar cititul intens/invatatul, poate sa creasca coeficientul de inteligenta!

| NameInUse a răspuns:

Craniul e os, prin sala se dezvolta muschii.

| gd001 a răspuns:

Nu cred ca sportul poate influenta.

| MbCristi199 a răspuns:

Nu, dar daca te limitezi doar la sport iti poate scadea creierul.