| RobySezione a întrebat:

Stie cineva de unde pot cumpara materiale pyrotehnice.
Aveam un site pana acum de unde comandam, dar este in renovari sau inchis.
Cine stie de unde pot cumpara sa imi lase si mie un site.
Dau funda.

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu se vand on line pentru motivul :
Legea nr.126/1995( actualizata), art 7 :
"Persoanele fizice nu au dreptul sa detina, sa utilizeze, sa transporte, sa depoziteze, sa experimenteze ori sa manuiasca materii explozive, cu exceptia pulberii necesare confectionarii cartuselor pentru arme de vanatoare, daca nu fac dovada calitătii de artificier ori de personal special instruit si nu reprezinta o persoana juridica autorizata si inregistrata conform prezentei legi."

Vezi legea : http://www.euroavocatura.ro/......_explozive

| Wehrmacht a răspuns:

E ilegal sa ai asa ceva daca n-ai autorizatia aia tampita.Iti recomand sa incepi cu substante pe care le poti obtine si sa folosesti putin chimia pentru a obtine ce doresti.Retete ai pe net o gramada.Intra pe www.anarchistcookbook.com la pyro, si e sus "simple/advance tutorials" facute de maggotsfriend si numerator.Ai acolo destule informatii.De obicei ai nevoie de acizi(sulfuric, clorhidric.Sulfuricul il iei ca acid de bateria si clorhidricul il poti face cu H2SO4+NaCl).Poti sa faci pulbere neagra cu KNO3, Sulf, carbune.Cel mai usor de facut ar fi:

Pulberea neagra
Peroxidul de acetona(TATP/TCAP)
Flash Powder

| RobySezione explică:

Mda, eu mai aveam cativa care faceau rost si mi le vindeau...ma rog, am nevoie pentru footbal nu alte motive laughing