| AndreyFsk a întrebat:

Stiti cumva ce exercitii facea Bruce Lee?? Le pot face la bloc? Am o bara in fata blocului.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te prin filmele in care apare, gasesti acolo o parte din antrenamentul lui. Din ce imi aduc eu aminte folosea lunceagul si dadea pumni si picoare in niste chestii din lemn. Desigur, muschii aia nu s-au facut doar din atat.

| qLalith a răspuns:

Dacă vrei să faci ca Bruce Lee, înseamnă că vrei să te sinucizi, nu alta. rolling on the floor))

| AndreyFsk explică (pentru qLalith):

De ce crezi asta? raised eyebrows ti se pare atat de iesit din comun sa incerc niste exercitii pe bara?

| qLalith a răspuns (pentru AndreyFsk):

Era o glumă dragule.:*

M-am prins, ti-am dat de inteles ca a fost o gluma nu tocmai buna. laughing

| qLalith a răspuns (pentru AndreyFsk):

Oricum,nu ai de ce să faci exercitiile lui.Adică,dacă vrei să faci muşchi sau pătrăţele, mergi la sală.:3

Am pătrăţele laughing şi am şi muşchi laughing dar vreau să văd dacă pot să duc un astfel de antrenament până la capăt. :*

| Snurpy a răspuns:

Poti sa mergi la sala.

| AndreyFsk explică (pentru Snurpy):

Pentru fibră nu trebuie sală neapărat. happy Trebuie lucru cu corpul nu cu fiare.

| ஐMyDreamஐ a răspuns:

Hâm. Trebuie neaapărat sa faci ca Bruce Lee? :3 Dacă spui că ai bara aia în faţa blocului, poţi face cum faci şi la sport. Presupun că vrei muşchi laughing Nu - i aşa?

| AndreyFsk explică (pentru ஐMyDreamஐ):

Vreau doar sa stiu in ce mod se realizeaza genul de exercitii pe care le practica bruce lee. happy