| anda2001 a întrebat:

Stiti cumva daca voleiul te face mai inalt sau daca sunt mari sanse sa ai probleme la coloana din cauza voleiului? Am auzit multe zvonuri si nu stiu ce sa cred. !

Răspuns Câştigător
| JustQueen a răspuns:

Hei Anda. Eu sunt voleibalista asa ca o sa iti vorbesc din propria experienta. Fac volei de performanta de mai bine de 11 ani. Acum am 18, iar cand m-am apucat am avut 7. Eram foarte mica de inaltime si grasuta. Aveam cam 1, 45 si 56 de kg aproximativ. Dupa o luna de volei vei vedea schimbari minore in corpul tau adica o sa cresti cam 1 cm -2, iar la picioare le vei subtia, si ti se va face muschiul lung si foarte frumos. Deja dupa un an am avut 1.68 happy si 52 de kg. Voleiul e un sport foarte frumos, e denumit si sport pentru doamne. Intr-adevar am avut si o accidentare la spate in urma cu 4 ani, dar acum sincer, la orice sport ti se poate intampla orice. Chiar te sfatuiesc sa faci volei, si daca te scopul tau e sa cresti mai mult in inaltime, da vei creste happy

| anda2001 explică (pentru JustQueen):

Ms si eu fac volei de 2 ani aproape dar nu mi se pare ca am crescut desi toata lumea spune ca da

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Intr-adevar, te face mai inalta. Probleme la coloana poti sa ai facand orice sport, daca esti putin ghinionista.

| BogdanDediu a răspuns:

Eu am auzit ca te face intr-adevar mai inalt!

| JustQueen a răspuns:

Asa am avut si eu impresia insa, atunci cand ma masuram nu imi vebea sa cred happy Ai incredere, daca lumea iti spune asta... doar nu au innebunit toti nu? happy bafta in continuare si tine-te de volei