Nu am mai pus patina in picior de vreo 6 ani, nici nu mai stiu daca mai pot sau nu patina... Din cate cunosc nu este nici o varsta de limita, totul este sa te tina picioarele si totul inainte . Ca sa devii un patinator profesionist, cel mai bun lucru este sa-l faci de mic copil de la 3-4 ani urmand in acest timp si baletul pentru o flexibilitate a corpului mai buna. Mi-ar place sa mai merg la patinoar, dar cu conditia sa am in raza mea unul si cativa prieteni sa fie distractia mai mare, ca de una singura... degeaba.
Poti invata oricand si nu cred ca e limita de varsta pana la care poti merge la patinat. Cat te tin picioarele.
Nu stiu sa patinez si mi e cam frica sa invata avant in vedere ca am avut picioarele rupte de 3 ori
Stiu sa patinez.Si mama stie ^_^. Sunt oameni care patineaza si sunt mai invarsta decat ea.Nu exista o varsta maxima la care sa poti invata."Omul cat traieste, invata!"E de ajuns sa megi o singura data, sa iei cateva cazaturi pentru a invata. Dupa, e floare la ureche! Trebuie doar sa ai vointa.
Poți învața la orice vârsta sa patinezi, bine, daca te tii pe picioare (ma refer sa nu ai 100 de ani ). Daca vrei sa devii patinator de performanța nu cred ca poți începe la orice vârsta, dar sa margi la patinoar poți sa o faci oricând, si sa inveti de la un instructor sau singur. Nu te teme de ce spun ceilalți, important e sa te simți tu bine. E destul de ușor, dar te vei distra
Nu conteaza la ce varsta incepi daca stii ca iti doresti si stiu ca poti de ex: o doamna pe care o stiu si e mai varsnica (72ani) a vrut sa patineze si mi-a zis ca poate si a doua zi am invatat-o si chiar se tinea bine... nu conteaza varsta loti sa ai 100 ani trebuie doar sa vrei
Da stiu.Da foarte mult.Indiferent de varsta adica toate varstele.Pai la varsta de 17-18ani FUNDA TE ROG
Știu sa patinez. Nu contează ce vârstă ai poți sa mergi la patinoar. La
Știu sa patinez. Nu contează ce vârstă ai poți sa mergi la patinoar. La orice vârstă poți învăța daca te țin picioarele:-). cei mici învăța cel mai repede.
Merg des la patinoar, si da poti invata cam la orice varsta sa patinezi, ba chiar se organizeaza si cursuri de patinaj pentru adulti.
1.Da stiu.
2.Da merg de cate ori am ocazia
3.Pai daca vrei doar sa mergi sa te distrezi nu are limita de varta dar daca vrei sa te apuci serios de lectii mi se pare ca incepi de la clasa a 5- a.
4.Nu exista o varsta max poti invata cand vrei tu, dar depinde de caracterul fiecaruia. ex: nici eu nu stiua dar cu vointa si putin curaj am invatat usor, usor.
night_crawler întreabă: