Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Martie 2025 sunt:
Heiii cred ca de vreo săptămână cam așa m-am înscris la înot și eu încă nu am învățat să înot pe spate și fața prietena mea deja a învățat tot o săptămâna are ce as putea face
Salut TPU,pentru cei ce fac sala,e ok preacher curls, incline curls si hammer curls pentru biceps? Multumesc.
Salut TPU, am o intrebare pentru cei ce fac sala, eu m- am apucat acum aproape 6 luni, am 15 ani si voiam sa va intreb daca credeți ca e ok unele săptămâni sa ma duc zilnic, pentru ca multi mi-...? (mai mult)
Diferența dintre senpai si sensei
Salut TPU, mă tot bate gândul să pariez numai pe cote de 2, de exemplu sa pun 10 lei, daca iese 20, după 40 și tot așa, din 10 lei in 14 ori este 30.000 euro:))))
Credeți că a fost o idee bună să se renunțe la grupe pentru Champions League?
Salutare, cum pot creste masa musculara, dar ce cresc sa si ramana ulterior?
Hola! M-am apucat de o luna si ceva de kickbox si chiar mi-as dori sa ajung la meciuri si chestii, vreau sa va intreb daca la primul meci o sa castig bani si daca da, cat?
Salut TPU, intrebare pentru cei ce fac sala, imi puteți da idee de cateva mancaruri cu multe proteine si puține calorii, in curand ma pun la slabire/definire si nu știu cum sa mananc 180- 190 proteine...? (mai mult)
Proteine sau creatină?
Părere la Bicicleta MEILECHI verde pe 26 inchi și am mai modificat la ea și schimbătorul, ce ziceți e buna?
Cum faceti cei care faceti miscare zilnic sa va adoptati un prgram si sa reusisti sa alergati sau sa sa faceti alt sport? Eu sunt asa de ingramadit incat nu prea resusesc sa imi gasesc timp sa fac si sport!...? (mai mult)
Salut! Sunt inscris la o facultate, insa nu vreau sa fac sport. Medicul de familie mi- a facut o scutire in care specifica faptul ca "sufar" de ceva si nu sunt apt pentru sport, insa am inteles ca trebuie...? (mai mult)
Bate FCSB Rapid diseară?
Salut, vreau sa ma apuc de mma dar nu știu ce se face acolo. Sunt curios când o sa merg acolo ce o sa fac, știu ca mma=mixed martial arts, dar sunt curios dacă pot eu sa îmi aleg ce sporturi vreau...? (mai mult)
Salut, dacă fac calisthenisc (sală cu greutatea corpului) și pun ceva mușchii pe mine, o sa ma îngreuneze la bataie? Adică mușchii o sa ma facă mai lent sau ceva de genul?
Salut, aveți idee ce este BCCA de obicei cei care fac sală iau așa ceva, si la ce ajută el?
Cu ce echipă de fotbal țineți de mici copii, de când va știți? Eu țin din tot sufletul cu Oțelul Galați, echipa mea preferata, din 2006 de când aveam 12 ani, cam de atunci a început să...? (mai mult)
Ne îndreptăm către distrugerea umanității sau o direcție foarte rea in care o ia umanitatea acum cu toate crizele astea de pe glob?
Salut TPU, stiu ca este recomandat ca pre-workoutul sa fie luat cu minim 8 ore inainte de somn, si voiam sa va intreb daca are ceva daca il iau cu 5-6 ore inainte, mulțumesc
Mă gândeam in casa sa fac abdomene cu ajutorul unei bare ajutătoare. Daca am câteva kg în plus abdomenele acelea pe care vreau sa le fac mă vor face sa slăbesc și dacă continui zilnic cu conștiinciozitate...? (mai mult)
Ce înseamnă câștigă ambele reprize?
Buna, am o intrebare, am o placa si imi iese piciorul de pe ia fara sa am booti sau clapari pe ia, are ceva?
Cui i-a plăcut meciul de handbal feminin Buducnost - Rapid din Liga Campionilor?
Are FCSB sanse reale la calificarea in sferturile uefa europa league? Lyon nu mai e sperietoarea de altadata acum, eu nici de PAOK nu am crezut ca trece sa fiu sincer.
Salut TPU, as avea si eu o intrebare pentru persoanele care fac sala, pana acum am avut preworkout de pe gymbean "Thor+ Vitargo" si il simteam la inceput foarte mult, dar acum nu prea il mai simt ca la...? (mai mult)
Aș vrea să dau la armată sgp dar am niște pete albe pe piele(psoriazis parcă ) Mă afectează la proba medicală
Mergeți la patinaj zilele astea? Aveți patinele voastre sau închiriați! Eu am așa ceva... https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/e02jii2b481t-RO/image; s=900x2000
Buna,la un club de liga 5. judetean. ce persoane pot sa anjagezi la club si ce acte necesita persoana respectiva,si cum pot angaja persoane, va multumesc
Salut TPU ma numesc mihai si dupa ce trec Gimnaziul as vrea sa dau la un liceu sportiv si as vrea niste informati pentru ca nu cunosc ( vreau sa dau la jud Suceava ) Curiozitati: 1.programu ( trezit,...? (mai mult)
Salut! pentru cunoscătorii de pariuri sportive ce pot face dacă am fost în agenție sa revenic banii și mi au spus ca nu știu de ce, dar nu pot sa mi dea banii.La o zi după acest eveniment contul...? (mai mult)
Ce alte jocuri mai simulează politica? Eu joc Erepublik doar pentru a face/simula politica De mic mă uitam cu plăcere la politica la televizor și am găsit jocul asta in care printre altele poți ...? (mai mult)
Bunã! Aveti vreo parere despre clubul knock down din Timisoara? Cum se comporta antrenorul, ce zile se fac antrenamente etc.Ps:cei care faceti la acest club sau ati facut ce puteti sa- mi spuneti despre...? (mai mult)
Dacă practic un sport de contact încetinesc să mai cresc în înălțime?
Buna ziua Mă numesc Alin și am 26 ani și am 101.06 kg Pe moment lucrez ca șofer de camion 6 zile din 7 cu program de minim 06:00- 20:00 sau uneori termin chiar și la ora 21:00 Eu recent am aflat...? (mai mult)
Salut! A mai făcut cineva acum recent ( anul trecut, s- au acum maxim 2- 3 ani) cursurile de antrenor fitness și personal trainer la Federația Română de Culturism și Fitness? Daca da, îmi poate...? (mai mult)
Bună, Ce credeți despre transferul lui Andrei Rațiu la F.C. Barcelona? Are șanse să joace cum jucau pe vremuri Gică Popescu și Gică Hagi?
Salut TPU, eu fac sala de 4 luni si de o vreme ma mai trezesc noaptea ca sa ma duc la toaleta si voiam sa va întreb daca aceste treziri imi afecteaza recuperarea deoarece din cate stiu, daca nu dormi...? (mai mult)
Salut! Este bun programul acesta? Luni: Umeri + spate Marți: Biceps + triceps Miercuri: Abdomen și antrenament la sac Joi: Piept Restul zilelor: Pauză și cardio Țin să menționez că...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de hochei insa problema e ca am peste 13 ani si aparent e prea tarziu sa ma apuc. Sfaturi sau ceva aveti? Multumesc:)
Tocmai mi- am comandat un aparat Ab Rocket pentru făcut sport/mișcare acasă și și vreau să întreb dacă acest aparat poate înlocui mersul la sala cat de cat și poate ajuta așa pentru sănătate...? (mai mult)
Aparatul Ab Rocket vine și cu un cd/dvd in care îți arata cum sa faci sport la el adică respectiv diversele exerciții ce le poți face la el? Așa am citit prin unele părți.
Bună, m- am înscris la mapn și am început să alerg pentru a mă pregătii pentru cei 2km Average pace ul de acum este de 6 min/km Câteva sfaturi pentru a scoate timp mai bun? A avea o rezistență...? (mai mult)
Buna seara! Am retras o suma de bani de pe Superbet si maine merg sa ii scot, dar am facut o prostie dupa ce am ales locatia agentiei mi- a aparut un cod si eu am apasat din greseala pe marginea ecranului...? (mai mult)
E bun un aparat de fitness de genul acesta pentru mișcare/slăbit/sport/abdomene? https://youtu.be/HpGWK7oj4iU?si=R3kqzwEPuipmziiC
Salut TPU,as avea si eu o intrebare pentru cei ce fac sala, credeti ca 3 exercitii de lats (lat pulldown, cable row si pullover) si 2 de upper back sunt prea multe? Mulțumesc.
Salut TPU, as avea si eu o intrebare, cam cat credeti ca ar trebui sa manance un băiat de 15 ani, 80kg,1, 78 care face sala de 4-5 luni ca sa puna masa musculara?(calorii+proteine), mulțumesc
Bună, E normal ca in Champions league și Europa League sa fie 8 meciuri pentru fiecare echipă iar în Conference League să fie 6 meciuri pentru fiecare echipă de acolo? Pentru mine nu este...? (mai mult)
Bate FCSB diseară?
Oare am vreo șansă să învăț să fac minim 8/10 flotări pentru MApN până în martie dacă acum nu pot să fac nici una normală, dar pot să fac peste 10 în plan înclinat la masă și câteva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!