| iseenochanges a întrebat:

Stiu ca abdomenele nu prea topesc grasimea de pe burta,insa eu am foarte putina care se cunoaste doar cand stau jos si am vazut cazuri de oameni cu grasime pe burta carora li se cunosteau un pic si patratelele, deci daca fac programul acela de 8 min abs o sa mi se vada muschii burtii?

8 răspunsuri:
| Deliric95115 a răspuns:

Ok,sa-nteleg ca tu vrei patratele?
Daca da, am um "program" pentru tine :
mananci proteine din mancaruri :
carne de vita,carne de pui,legume, fructe, lapte, branza (e f. importanta branza, are 24.6 proteine. ) oua si alte lactate, evita grasimiile! tu degeaba faci exercitii daca nu mananci proteine. exercitiile sunt 25% din munca, 85% = proteinele, vreau sa spun ca fara proteine nu vei avea rezultate vizibile, doar daca stai pe jos si te incorzi happy.

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru Deliric95115):

85+25 fac mai mult de 100 happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru iseenochanges):

Nu asa se pun muschii happy

1. pentru muschi lucreaza toate grupele, nu doar piept cu flotari
2. nu zilnic, lucreaza 1 grupa la 3-4 zile, lasa-i sa se odihneasca, muschii cresc in zilele de odihna, NU cand ii lucrezi

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru iseenochanges):

De ce n-ai voie la sala? cati ani ai? ce inaltime/greutate ai?

| Deliric95115 a răspuns:

@Cosmin86 : Mda, in loc de 75 am pus din greseala am pus 85happy

| Bogdan_Voicu_1990 a răspuns:

Grasimea nu se topeste daca faci nu stiu ce progam. Scapi de grasime cu sport si nutritie.In primul rand conteaza nutritia daca vrei sa dai jos grasimea nu mai manca gras. Mananca mai sanatos poti sa te interesezi pe net( fara prajeli, ulei, faina alba etc). In ce priveste sportul trebuie sa lucrezi grupele mari de muschi pentru ca, corpul apeleaza la rezervele stocate de grasime si cu cat e efortul mai mare cu atat mai repede vei scapa de grasime.Muschi abdominali nu sunt o grupa mare de muschi. Muschii femurali sunt cei mai mari din corp ( aia de la picioare) Fa un tip de activitate fizica ce lucreaza muschii femurali si o sa vezi rezultate.