| Anonymous635271891 a întrebat:

Sunt băiat. Nu m-au preocupat niciodată sportul și condițiile mele fizice. Nu știu să sar la capră, abia fac 2 flotări, nu pot să stau în cap, nu pot să fac podul, nu pot să mă rostogolesc în spate și altele. Ce ar trebui să fac pentru început ca să îmi cresc forța și să nu mă mai fac de râs la orele de educație fizică? ????

Răspuns Câştigător
| antonimilk a răspuns:

Totul tine de optimismul tau, de dorinta ta si sa nu renunti.
Ho, nu i greu. Si eu nu puteam face nici 10 flotari dar mereu am rezistat pana la 15-20 pe zi, dupa rezistam si 40 acum si 50.
Cand te dor muschii si iti vine sa renunti spune ti asta in minte "E mai greu decat ma asteptam dar rezultatul va fi imens. Sa aleg sa ma relaxez sau sa fiu in forta?"
Esti baiat, nu fata. Trebuie sa ajungi ceva, lupta mereu.
Daca ai niste piese preferate la muzica sau clipuri da tare si baga ti castile in urechi si sa vezi cum te motivezi. Dar si piesa sa ti provoce nervi + optimism.
Cand fac gantere de 8kg nu rezist 50, ascult si ajung la 70 fara problme.
Nu lasa durerea sa te invinga.
Mananaca sanatos. Legume, vitamine, proteine etc

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Începi să faci mișcare printr-o activitate plăcută, cum ar fi mersul pe bicicleta. Ia-ți una și la mâna a doua dacă nu-ți permiți una nouă. Te plimbi și singur dacă nu ai cu cine. Mersul pe bicicletă îți va antrena mușchii, și organismul va fi stimulat pentru mișcare; adică va începe să-ți placă să faci mai multă mișcare.
Lucrul acesta este mai important decât pierderea timpului pe calculator sau telefon.
Trebuie să fi hotărât, să-ți pui voința la lucru și să nu lași vreun gând care să te tragă înapoi, și să nu îți spui că nu ai timp de bicicleta, că nu ai bani sau că nu ai pe unde să te plimbi.
Nu ai treabă dacă vor râde colegii; în viață trebuie să ignorăm lucrurile rele și să acceptăm sfaturile bune.
Curaj!

| Sn4k3 a răspuns:

Nutritie, sport. Mananca multe proteine, in jur 2g/kg (si carbohidrati/grasimi in functie de ce vrei sa faci, sa slabesti/mentii/ingrasi), antrenament cu greutati si calistenice (pentru anduranta, adica sa poti face mai multe flotari, etc, sa rezisti mai mult). Mai poti face si stretching, daca vrei sa fii mai flexibil.

| Peridava a răspuns:

Daca iti place matematica, e de apreciat. Sa fuga stiu toti, muschi au toti cocalarii.

| Leonutz a răspuns:

Cred ca stii si tu raspunsul la aceasta intrebare.Schimba-ti stilul de viata, mananca ceea ce este bine pentru tine (nu fast-food), mergi cu bicicleta mult, du-te la sala. Daca iti doresti o schimbare, vei putea si o vei face! Trebuie doar sa ai putina incredere in tine.

| Anonymous635271891 explică:

Mersi, băieți! Chiar mi-ați oferit un impuls spre binele meu. Mă așteptam la comentarii jignitoare dar m-ați inspirat mult și mi-ați oferit curaj?