| Zambaretu1 a întrebat:

Sunt baiat, si vreau sa am gambe groase, dezvoltate. Cum procedez, ce exercitii trebuie sa fac?
Alergatul ajuta?

Răspuns Câştigător
| iuyugu a răspuns:

Da si mai poti juca si mult football, asa ti se dezvolta.
Bafta!
Funda?

4 răspunsuri:
| Stefan1412 a răspuns:

Salut, da te ajuta alergatul. Pentru gamble mai poti merge pe bicleta 2km pe zi Si intr.o Luna Ai gambe

| CristianPreda a răspuns:

Alergatul ajuta, saritul corzii ajuta si mai e un exercitiu pe care il faceam eu. Te asezi cu varfurile pe o margine de ceva(gen pe marginea unei scari) si te ridici si cobori de mai multe ori. O sa simti cum iti ard gambele.winking Sper ca te-am ajutat.

| JohnnyBi a răspuns:

Nah, pentru gambe mari lucrezi biceps. ce intrebare mai e si asta? daca alerg imi lucreaza picioarele, deci, implicit gambele? nu, alergi cu creierul.

la scoala va mai invata ceva in afara de facebook si sex? gen anatomie in a6a? capul sa gandesti te duce? "ma...alerg. ce grupe musculare imi lucreaza? picioare. ia sa caut pe google ce muschi au picioarele. dar mai lucreaza ceva in afara de picioare? ia sa caut pe google". vii cu o intrebare de om prost gen "daca mananc voi avea nevoie sa ma duc la wc sa dau afara ce am mancat?"

| Holiday a răspuns:

Alergatul nu ajuta prea mult la cresterea masei musculare, daca nu ma crezi uita-te la atletii de semifond si fond, sa vezi cum arata. Atat fotbalistii cat si alergatorii pe distante scurte fac muschii picioarelor la sala(ei au nevoie de muschi dezvoltati pentru explozie, pentru a putea accelera rapid).
Exercitiul cel mai simplu si eficient pentru gambe este ridicarea pe varfuri, stand pe un singur picior.Adica te asezi lateral la vreo jumatate de metru sau ceva mai mult de un perete, mobila etc, te sprijini cu mana de perete, flexezi un genunchi si apoi incepi sa te ridici pe varful piciorului de sprijin. Peretele are doar rolul de a te sprijini cu mana pentru a nu-ti pierde echilibrul. Apoi schimbi piciorul.