| UnTipCurios a întrebat:

Sunt curios ce credeti voi despre ceea ce mi-am propus recent, si as dori sa aud si alte pareri. Deci:
Recent m-am lasat complet de mancatul dulciurilor. Complet. Nu mai mananc absolut nimic dulce sau care sa contina zahar. Painea la fel, doar la scoala 1 sandwich, maxim 2 daca am multe ore. ( De dimensiuni mici -medii). Fac sala, 4 zile pe saptamana, merg pe jos acasa( 4 kilometri, cam asa. Si ii fac in 40 de minute happy. Am 1.90 si 94 kilograme. Sunt curios, voi reusi sa scap de ceva kilograme? Si daca da, de cate? Deasemenea, pot preciza ca mananc 3 mese pe zi+gustare. Dimineata sandwich la scoala, pranz, gustare, cina. pareri?:3

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Chiar daca ai i, 90 m poti sa ai si tu 68-76 de kg! este foarte bine ceea ce faci! tii la corpul tau si vrei sa ai un aspect frumos.Foarte bine!
da, sigur vei reusi daca faci lucrul asta pana in...hmm...pana in febroarie!
mult mult mult mult mult succes!

5 răspunsuri:
| Just4Joker a răspuns:

Fa ce vrei, vei slabi, dar in viitor vei avea de suferit.
De ce? ai sa vezi...
Risti sa faci diabet si vei regreta.
Bafta!

| AlphaGod a răspuns:

La inaltimea ta de 1.90 ar trebui sa ai in jur de 83kg incearca sa alergi cei 4 km o sa slabesti mult mai repede, depinde si de varsta

| afrodita3333 a răspuns:

Da vei scapa de ceva kg bune, acum depinde de organismul tau.BAFTA happy

| Shiver a răspuns:

E super chesti sper sa tina, si eu incerc de ani buni dar parca pe ici pe colo tot as manca o cioco :d

| UnTipCurios explică:

Shiver, incearca sa iei crom forte. E un medicament, relativ ieftin: 20 lei 30 de pastile, si iei 1 in fiecare zi. Asta te scapa de pofta de dulce, si chiar merge. Spre exemplu, eu de aproape 1 saptamana iau si n-am mai simtit nevoia de dulce deloc. happy